in de weer

Terwijl er al weer een rij naast de naaimachine ligt te wachten op vaststikken laat ik even een foto van de tussenstand zien: Top duidelijk te zien dat het linkerdeel met hoekstuk al aan elkaar gestikt zit. Ik heb het gestikte deel hier wat hoger op de designwand geplakt dan de losse blokken, zodat het niet kan uitlubberen, van de schuine delen zijn er dus helaas ook een stel schuin van draad en ik merkte met het vaststikken dat het bij sommige blokken was uitgerekt! Daar kwam een dotje ervaring aan te pas om het uitgelubberde terug in vorm te krijgen zonder dat de top er later als een megaBH uit komt te zien.  Top2 Op de detaifoto kan je de stof beter zien welke ik voor de diamantjes gebruik, boven het diamantje heb ik het ook gebruikt.

De rij die er tegenaan moet ligt dus naast de naaimachine op tafel. Daar ga ik morgen aan verder, het blijft spannend of ik genoeg rode stof heb, misschien ga ik het net op m’n blote billen redden.

0 gedachten over “in de weer

  1. Hendrika

    Ik vind de quilt ook heel mooi worden. En ik heb toevallig dezelfde stof die je voor de diamandjes gebruikt.