In de startblokken

Ik ben er helemaal klaar voor, met de voorbereidingen voor het quiltweekend in Nieuwkerke.  Dit is het enige wat ik mee ga nemen, de trolley en de quilts,
Photobucket Photobucket
de quilts rol ik vlak voor vertrek pas op, en dan in een grote tas; hier zit dus mijn beddengoed al bij, en 3 quilts om te showen, ja ik verwacht koude nachten. Ojee, ik moet de tas met kleren en zulks niet te vergeten, dat zou fraai zijn. Mijn moeder is ook van de partij, ik pik ze op de heenweg op, even een kopje koffie drinken, de bagage wordt dan in de auto gepropt, en rijden maar! Hier verheugen we ons al een jaar op!

Het weekend is georganiseerd door Katrien, met in de culinaire hoofdrol de man van Inge, Filip. Wij quiltsters -zo’n 24 stuks- mogen op de eerste dag voor eigen culinaire input zorgen, in de vorm van een pot-luck; sinds jaar en dag zorg ik voor de zalmwraps, en als zoets voor bij het zaterdagmiddag buffet heb ik moorddadig lekkere koekjes gebakken, en dit is allemaal te danken aan Gert, die ze ook al had gebakken, en de link van het recept had doorgegeven, zie hier. Ik heb er pecannoten en cranberry’s door gedaan, jammy.
Photobucket
En over verwennen gesproken, ik heb de give-away gewonnen bij Mascha, jeuj, ik was zo blij, dat had ik echt niet verwacht, alleen maar gehoopt. Heerlijke lapjes komen eerdaags mijn kant op, oh, jippie, zitten die lieve dingentjes er dan ook bij die ik op haar website zie staan? Oh ik ben wel met mijn neus in de boter gevallen zeg. Ze passen perfect bij de andere lapjes die ik al eerder een keer in haar winkeltje had gekocht, oeh, voel ik daar weer een quilt aankomen?

Vanmiddag was er bee bij mij, maar 3 van de 4 dames konden niet komen (werk, werk en geen auto), en Miranda belde op het laatst ook af, want de levering van laminaat was bij hun nieuwe huis op de oprit achter gelaten; de mannen konden het niet de garage in zetten, en nu moest ze het allemaal zelf in haar eentje de garage in zien te krijgen voordat de bui los barstte. Met een “Ik kom er aan”, scheurde ik de straat al uit, Photobucket -hun nieuwe huis is op nog geen 5 minuten rijden van ons vandaan- en 3 kwartier later stond de boel veilig binnen. We hebben niet te zwaar getild, zodat we nog wat rug en armen over zouden hebben; nog even wat gekletst, een show en tell door het ‘komt wel goed schatje’ huis, en toen weer huiswaarts.

En nu lekker dromen, en dan horen jullie zondagavond of maandag pas weer van me. En als jullie maandagmorgen schoten horen, ben ik het maar
Photobucket

0 gedachten over “In de startblokken

  1. Erica

    Een heel fijn weekend met hopelijk een zonnetje!
    Ach, eten, drinken, lachen en zo zal geen probleem zijn maar slapen…..daar hebben jullie natuurlijk weinig tijd voor!