How to sandwich -hoe te sandwichen

Vanavond ging de 2e fleurige Kaffe fasset quilt op de stellage om te sandwichen. Dit idee heb ik van de weblog van Jantine ik heb mijn latten wat vierkanter en prik de top niet vast op de latten, zo sandwich ik een grote quilt met gemak binnen een uur, in mijn eentje. Goede rek- en strek oefeningen om ook in het midden te komen met de Micro Stitch.  Ik heb er een diashow van gemaakt, in al mijn snelheid vergat ik een foto te maken van hoe ik de top op de vulling leg, dus daarvoor heb ik foto's gebruikt die ik bij de vorige quilt had genomen, zelfde stoffen, net ander patroon. Ik heb op de latten papieren meetlinten van een kluszaak geplakt, eerst het midden van de lat opgezocht en toen de linten vastgeplakt, zodat ik de stof ook mooi vanuit het midden kan vast zetten. This evening I sandwiched my 2nd Faffe Fasset quilt, and I made a slideshow of the proces. I forgot to take photo's of putting the top on the batting, so I used the ones I took prior to this quilt, the same fabrics but different patern. I got the idea of the quiltframe from Jantine


0 gedachten over “How to sandwich -hoe te sandwichen

  1. Elly L

    Handig voor een grote quilt (die heb ik nog niet gemaakt, dus als ik ooooooit….)
    fijne zondag
    groetjes Elly

  2. Renske

    De papieren meetlint van Praxis heb je bewust op de laten geplakt Shirley? Of zaten die er al op? Duidelijke uitleg.