Hoopvol

Vorige week mailde een quiltster dat er een Amish film op tv ging komen, Saving Sarah Cain,  ik stond toen net op punt om naar de bee te gaan, en programmeerde de recorder, zodat ik het later op mijn gemak kon bekijken. Ik had er afgelopen woensdagochtend helemaal zin in, een Amish film staat gelijk aan quilts in beeld, een veilige gok, en het begon dan ook al goed, binnen 5 minuten was de eerste quilt al gesignaleerd en nadat ik er iets later een mooiere stilstaand beeld van had gekregen ook op de foto gezet,
saving Sarah Caine photo IMG_2117.jpg
maar helaas bleef het bij deze ene quilt, want de rest van de film speelde zich bijna geheel in de grote stad af; die Sarah had nog nooit in haar leven een naald en draad vast gehouden, dat straalde gewoon van haar af. Nadat er op het laatst een hoog moralistisch sausje over heen was gegoten -daar zijn Amerikanen toch zo goed in- kwam aan deze flauwe film een quiltloos einde, mij hevig teleurgesteld achter latend.

Ik keek Zipje aan, die bovenop een quilt op de kussens aan het genieten was van het zonnetje die tussen de hagelbuien door de kamer in scheen, het bosje narcissen leek in vuur en vlam te staan, zo mooi.
Zipje in het zonnetje photo IMG_2118.jpg
Om toch aan mijn Amish quilt vitamines te komen, heb ik toen op deze website gekeken, zulke mooie foto’s, en hoewel het erg commercieel is en soms een beetje teveel van hetzelfde, heb ik toch wel genoten, en toen kwam het toch nog goed met mij, helemaal happy.

0 gedachten over “Hoopvol

  1. sylvia

    mmm, dat is jammer. De film staat hier ook nog opgenomen, kan dus zo van de band af!!
    Ik zat laatst Dances with wolves weer eens te kijken, in het begin ook een quilt waaronder een vieze vent lag te maffen………..zonduhhhhhh!
    fijn weekend, groetjes

  2. Gert

    Ik vind het ook altijd erg leuk om quilts in series of films te spotten. Jammer dat deze zo tegenviel, dan hoef ik daar niet naar op zoek in ieder geval.