hohoho

Werkelijk schitterend weer zo, droog en zonnig en vorst over het land zodat overal een dun wit laagje op ligt.Tuin_2  Maar ik kan de vorst niet zo waarderen, de stratenmakers kunnen er niks mee nu de vorst in de grond zit dus kunnen we ’t wel schudden met ons stoepje voor de Kerst. Maar aan de andere kant is een weekje flinke vorst natuurwize wel goed natuurlijk, van mij mag het tot onder de -15ºC gaan met een laag sneeuw er bij, toch?

We hebben de kerstbomen in huis, ja meervoud; eentje in de hal waar de ballen nog op moeten komen Kersthal en in de kamer natuurlijk Kamerboom  Zip  gisteren vond ik de treeskirt in de hoogst opgeborgen doos en Zipje nam heel dankbaar gebruik van de skirt door er gelijk op te gaan slapen. Zo’n treeskirt is ideaal om de foeilelijke pot waar de boom in staat mee te camoufleren. Ook in deze boom moeten nog de ballen komen, we zijn nog nooit zo traag geweest met het optuigen. De rek is er ver uit, we zijn allemaal toe aan vakantie, nog 2 keer vroeg op staan, heerlijk!

0 gedachten over “hohoho

  1. Inge Slaats

    Ziet er, ondanks dat het nog niet af is, al lekker cosy uit bij jullie, helemaal met die slapende Zipje onder de boom. Leuke quilts ook in de hal.

    Doei, Inge