Hoera het werkt!

"Wat werkt er?", hoor ik jullie zeggen, onwetend van mijn urenlange gezwoeg achter mijn pc om mijn berichtenfeed aan de gang te krijgen, afgelopen week. Jullie weten wel, zo'n ding in de zijbalk waar je op kan klikken, om je aan te melden om via e-mail bericht te krijgen wanneer er weer een nieuw blogje is geplaatst. Ik vergat steeds iets, wist wel wat, maar kon het verdomde tabblad nergens vinden; euthanasie leek de enige oplossing,Photobucket maar eindelijk, na veel op next klikken en op andere knoppen klikken kwam ik -eigenlijk  stom toevallig- op de juiste pagina om de boel te activeren. Helaas werkte de Feedburner widget nog niet, en toen heb ik het d.m.v. een ander html code elders te plaatsen wel voor elkaar gekregen, kijk maar rechtsboven de wereldkaart; je kan op de regel aldaar Subscribe to de avonturen van Zipje en Zopje by Email klikken. 


Op hoop van zegen heb ik het gecheckt, en schrok toen het werkte, ik pieste er haast van in mijn broek toen ik dat zag! Ik slaakte zulke kreten dat fietsers die achter ons huis langsreden met veelbetekenende blikken naar elkaar werpend snel naar huis fietsten, om het ook te gaan doen. Weten zij veel dat ik deze haast orgastische ervaring achter de pc had, in mijn eentje, met kleren aan. Photobucket

Wel heb ik -angsthaas die ik ben- de andere niet werkende widget nog op mijn weblog laten staan, helemaal links onderaan. Ben bang dat als ik hem weg haal, die andere het ook niet meer doet. Het eet geen brood he, en helemaal onderaan staat het ook niet in de weg.

0 gedachten over “Hoera het werkt!

  1. linda cuvelier

    Hoy Shirley, sorry dat het zoveel moeite heeft gekost. Hopelijk is het gelukt. Zal je het wel melden.
    Kustgroetjes,
    Linda C.
    Nu weet ik waarom ik niet direct aan een blog begin – LOL.