Hieperdepiep

Vandaag is Evelien 18 jaar geworden! 18! wat een mooie leeftijd.Photobucket En 18 jaar geleden was het net zo warm als gisteren (26ºC op het terras). Terwijl ik dit blog is het half 1 ’s nachts en is ze al een half uur jarig zonder dat ze er weet van heeft; ze ligt lekker te slapen en over ongeveer 6 uur gaan we haar wakker zingen.

Ik voelde me echt een oermama vanavond: 3 taarten heb ik gemaakt, een slagroomtaart, een Monchou-taart en een Irish-Coffee taart, en dat allemaal vanavond gedaan! (gelukkig hielp Suzanne met cadeautjes inpakken, want anders moest ik dat nu nog doen) De Irish-coffee taart is een toetje voor morgenavond die we in half bevroren toestand gaan op eten (de taart), ik heb hiervoor een 3 cm diepe diepvriesla als taartvorm gebruikt welke ik normaal gebruik voor het los invriezen van fruit, het paste precies, zowel de vulling in de la als de la in de diepvrieskast. Gelukkig hield ik een paar eetlepels slagroom met advocaat over, die ik als beloning voor het harde werk (de keuken is weer helemaal aan kant) lekker langzaam heb opgelepeld, wat zal ik zo lekker slapen ☺

0 gedachten over “Hieperdepiep

 1. lian

  Wat ’n mooie foto!
  Van harte proficiat met de verjaardag van je stralende dochter…

 2. magdalena

  Van harte proficiat met de verjaardag van u dochter en smakelijk zou ik zeggen met al die lekkere taarten.

 3. carin

  van harte gefeliciteerd met je dochter !! Ze is 1 dag na mijn zoon jarig die gisteren 25 jaar werd ! Maak er een mooie dag van.

 4. Inge Slaats

  Shirley, héél, héél hartelijk gefeliciteerd met je prachtige dochter!
  En natuurlijk Evelien zelf ook van harte proficiat met je 18e verjaardag! Wat een prachtfoto, maar ja logisch hè…mooi meisje, mooie foto!

 5. Pat

  Happy Birthday to Evelien and congratulations to her mum and dad!
  best wishes
  from Pat

 6. Michelle

  Shirley, van harte gefeliciteerd met je dochter. Ze lijkt op je en dat is leuk om te zien. (niet zeggen hoor, meestal vinden ze het niet leuk als ze op hun moeder lijken..). Michelle

 7. Patricia

  Van harte gefeliciteerd!! Hoop dat jullie gisteren een leuke dag hadden!
  Veel liefs, Patricia en Ben