heftig

Afgelopen zaterdag was heftig, ’s morgens nordic walken, daarna door naar een quiltingbee in Vreeland (boven Utrecht) tot 4 uurE316  (op de foto bewonder ik een quilt die gemaakt is door de winnaar van de Klotto, die ik organiseer, de lichtgele stoffen had ik aan de deelnemers gegeven zodat de quilt een mooi geheel zou worden.)

en toen moest ik direkt na thuiskomst ( veel files) met Perry door naar een verjaardagsfeest/etentje van een schoonzus, ik kreeg niet eens tijd om me op te frissen of voor een pitsstop, we waren al te laat.  Zonde hoor, ik was om 9 uur al helemaal op, terwijl het er wel heel gezellig was.

Diezelfde ochtend moest ik ook al heel vroeg op voor de tuinmannen die om half 8 voor de deur stonden, en ik dacht dat we mekaar goed hadden begrepen en dat deze man wist wat hij deed (heeft er voor geleerd), maar toen ik gisteren in de tuin bezig was met de graskantjes en leibomen snoeien, zag ik dat hij de jonge Hortensia’s had gesnoeid, gewoon de oude bloemen eruit en dus ook de bloemknoppen voor het volgend jaar weg.  Of zou dat moeten bij planten die het eerste jaar net in de volle grond hebben gestaan? Diep zuchten en doordoen, maar volgend jaar mag hij alleen de heggen en leibomen snoeien, dat weet ik wel.

0 gedachten over “heftig

  1. inge

    gelukkig zijn niet alle zaterdagen zo druk! komende zaterdag bijvoorbeeld hoef je alleen maar met lapjes bezig te zijn, geen andere zorgen 😉

  2. Guute

    Zalig zo’n zaterdag. En ik denk dat je tuinman het goed deed. De oude bloemen worden gewoon afgeknipt. De stengels blijven staan. Mijn hortensia’s en ik heb er heel wat worden ieder jaar mooier en groter.