heel diep zuchten

De verhuismannen komen 14 en 15 nov., de ene dag alles demonteren en de volgende dag alles inladen en op ons nieuwe adres weer uitladen. Laat nou toch het keukenblad (niet het noodblad maar de vaste) de 14e gemonteerd worden, gelijk zullen ze de rest van het apparatuur (gootsteen, kookplaat, kraan ed) monteren, en de 15e komt de spuitploeg om de keuken te spuiten (spacspuitwerk). Dit kreeg ik net per e-mail binnen. Ik zal proberen me niet gek te laten maken, dit zal allemaal wel goed komen, en we halen wel een frietje of zo de 15e.

Ik heb vandaag de tuin (blad, gras en snoeispul) opgeruimd, alle ramen/deuren buiten gelapt en de auto is ook al tot de nok toe vol geladen, dus dat ga ik zo naar de vuilstortplaats brengen. Even hier boven kijken of er nog dingen zijn die weg kunnen, je weet maar nooit.

0 gedachten over “heel diep zuchten

  1. Margeeth

    Och Shirley, een dag of twee zonder keuken is wel te overleven. Toen wij een nieuwe keuken moesten (de oude viel letterlijk van de muur) hebben we, met twee kinderen van 1 en 2,5 ruim een week zonder gezeten. En de heren lustten geen olvarit! (terecht overigens, bah wat is dat spul smerig, de lucht alleen al)
    We aten toen: brood, chinees, heel vaak salade, ovenpasta uit het mini-oventje (vies!), koude quiche en maar één keer friet.

    Je zult het nu somber inzien, maar de kans dat alles weer op zijn pootjes terecht komt is echt veel groter dan de kans op rampen.