Hartverzakking

Vannacht liep ik nog even naar beneden om iets te pakken, met enkel het licht op de overloop boven aan, en schrok me haast een hartverzakking; ik dacht echt dat er iemand onder de trap zat, maar toen ik dichterbij was moest ik lachen. Een medisch tijdschrift van Evelien dat al een hele week op de trap ligt, met bijna levensgrote voeten op de coverPhotobucketheftig hoor.PhotobucketIk zal toch wat minder naar misdaadseries moeten kijken..En om deze blog toch quilterig te laten eindigen, heb ik een leuke tutorial gevonden niet te doen als je last van de warmte hebt, je moet er wel goed bij opletten. Dan maar beter iets eenvoudigers, toch?maar wat een superromantisch blok is dat! Hmm, komt me enigszins bekend voor….Photobucketen hierboven hangt deze van 2005 Photobucket over de balustrade, met ronde topjes.

0 gedachten over “Hartverzakking

 1. Elly L

  Ik kan me voorstellen dat je je gek schrok. Maar het zo moeilijk om geen misdaadseries te kijken. Leuk die Dresden plate. Ik heb wel de malletjes ervoor liggen maar nog niets mee gedaan.
  groetjes Elly

 2. Janny

  Oh ik vind die blauwe zo mooi….!

  En wat die voeten betreft: een beetje “slaapdronken”misschien ?? haha
  groetjes, Janny

 3. miranda sol

  Kijk wat zijn die lessen handy! Ik zat me al te bedenken hoe ik toch dat middenstukje maken zou…..daar ben ik nu weer uit. Super Shirley……wat zijn wij dan toch lekker aan het frutselen met die mini dezdenplaatjes,hahahaha. En die voeten. OOk ik zou me lam geschrokken hebben en ik kijk niet al die misdaadseries! Fijn weekeinde.