Handig

Op een van de laatste dagen van onze vakantie in Engeland, in Canterbury, had Suzanne twee bollen wol gekocht, hele mooie van Sirdar, Indie, en ze aaide het bijna verliefd. Ze kreeg van mij een boekje van Myboshi, twee lachende mannen op de cover, met hun zelf gehaakte mutsen, omdat ik dus dacht dat ze een muts wilde haken. Op deze foto staat ze in een andere winkel wol te aaien
IMG_8761
We waren net een dag thuis van Engeland, toen Suzanne haar haakwerk liet zien met de droge opmerking: “Ik denk niet dat ik er een sjaal uit kan halen…” amper 30 cm lang en nu al 1 bol op.

Ik keek op de website van de winkel waar deze wol vandaan kwam, maar ze hadden er geen bollen meer van in deze kleurnummer, en toen ben ik verder gaan zoeken. Suzanne had ondertussen ook al een webwinkel gevonden in Engeland, voor 4,29 kon ze er zo nog wat kopen, zei ze, en ik ben blij dat ik zei dat ze even niets moest bestellen, omdat ik zelf ook even wilde zoeken, want zie: Bij WiseBadger was uitverkoop en daar kon ik deze bollen voor bijna de helft van de prijs aanschaffen! Er zou waarschijnlijk wel een verschil in tint te zien zijn, omdat deze bollen niet uit hetzelfde verfbad kwamen, maar voor een sjaal zou dit geen ramp zijn.

Op 29 Juli ging het de deur uit en op 1 Augustus kreeg ik het pak met wol al binnen, super, zo snel, en met twee extra bollen erbij, omdat ik een foutje had gemaakt met bestellen. Eerst 1 en daarna nog 9 besteld, en voor beiden apart portokosten betaald; na e-mail contact werd het als 1 pakket verzonden, en het teveel aan porto (net geen 4 pond)  zou in de vorm van wol erbij gedaan worden. Zo lief dat ik dus 2 bollen kreeg! Ik kan het iedereen aanbevelen, kopen bij WiseBadger, zo behulpzaam en vriendelijk.

IMG_5112
Suzanne zat toen nog op vakantie in Rome, maar twee dagen na thuiskomst was de sjaal al af, en de muts bijna,
IMG_5177 IMG_5176
hoezo verslaafd? En met nog ruim 6 bollen over kan ze nog vooruit!

0 gedachten over “Handig

 1. Truus

  Super dat ze er nog bollen bij kon krijgen en ja typical english om er 2 bollen extra te krijgen.
  Het ziet er geweldig uit de sjaal &muts en Suzanne ook! (lol)
  De appel valt niet ver van de stam.
  Ja,jullie waren niet op het goede moment om de hele boulevard in Brighton vol met mini’s te zien staan.
  goed weekend
  groetjes,Truus uit Drenthe

 2. sonja martens

  dat je nog hetzelfde hebt gevonden ; super dat ze die sjaal al tot een goed einde bracht .
  maar met een handige moeder, kan je alles aan.
  grtjs
  sonja m