Goed nieuws, wat zeg ik, fantastisch nieuws

Vanmorgen was mijn half jaarlijkse controle weer bij de oncoloog, een ritje van normaal een 10 minuten kostte me nu ruim een half uur, vanwege sneeuwval, maar ik had er 50 minuten voor uitgetrokken en was dus royaal op tijd. De patiënten die voor mij ingepland stonden, waren er nog niet, dus mocht ik gelijk naar binnen komen. De lab.uitslagen waren goed, en aangezien ik geen klachten had, was er geen reden voor verder onderzoek, Photobucket en dus mag ik nu nog 1x over een half jaar terug komen, en daarna wilt hij me 1x per jaar nog zien.(eerst dacht hij er over na om me nu al op een jaarlijkse controle te zetten, maar hij bedacht zich, omdat het nog niet precies 5 jaar geleden was). Hij was weer heel positief, vertelde me grijnzend dat hoe langer het zo goed bleef gaan, hoe kleiner de kans was dat het ooit nog terug zou komen.

Wat ook zo heerlijk is, is dat de controles voortaan eind juni zijn, en niet in de decembermaand. Geen sneeuw en ijs -nou ja, consumptie ijs telt niet he-, maar zon en luchtige kleren. Hij zou gek opkijken als ik zo gekleed op controle zou komen, met die gekke staartjes.Photobucket

 

0 gedachten over “Goed nieuws, wat zeg ik, fantastisch nieuws

 1. Merel

  Ja, die gekke staartjes vallen echt het meeste op van dat plaatje, LOL.
  Een glitterbikini met batterijen!
  Geniet maar van je goede nieuws! Bijna 5 jaar, dat is een mijlpaal.
  Groetjes, Merel

 2. Astrid

  Ooooh…ik lees het nu pas! Wat heerlijk voor je Shirley! Van harte gefeliciteerd met deze uitslag en dat je nog maar lang bij ons mag zijn!