Aaah

Kijk hier eens op de weblog van Marjon aaah, Katie ligt onder de ragtime quilt en het staat d'r geweldig. Toen ik gisteren bij Marjon mijn jas uit trok, had ik mijn tas aan de schouderband over mijn arm gehangen, en ik voelde wat trekken; ik keek naar omlaag en daar stond Katie, met d'r voorpootjes om mijn tas geklemd, en heupbewegingen te maken waar Elvis jaloers op zou zijn geweest. Nou neem ik aan dat Katie een meisje is, of is het een ventje met een meisjesnaam? Nou ja, als ik over een tijdje kleine tasjes met Katie's uiterlijk onder de kapstok zie liggen, dan weten we het zeker.

Vanavond zijn we naar Sint geweest, met z'n allen op zoon na, die z'n vrienden had uitgenodigd bij ons thuis.

 Het was niet zo druk (half 10), en behoorlijk koud (buiten -8ºC), en spannend dat de film was. Nou, spannend is het goede woord niet, het zat boordevol schrikmomenten, dat ik nog een stem over heb mag een wonder heten. Een goed verhaal, goede acteurs en man wat een enge momenten. Hoe vaak ik wel "nee, doe het niet!"heb geroepen, gevolgd door een flinke gil, ik ben de tel kwijt. En naast me zaten mijn familieleden me gewoon uit te lachen. "Maham, niet zo gillen!", zei Evelien, die 2 stoelen naast me zat, "Je mag wel schrikken, maar doe dat dan stil.".  Ja, hoor es, dat kan ik echt niet, ik probeerde het na de pauze, maar mijn ijselijke gil vulde de zaal wederom, en de man achter me zei: "ja, deze keer schrik ik toch ook wel een beetje."Of dat van mijn gil of van de film was, vertelde hij er niet bij.

We zagen vooraf een trailer van een andere nederlandse film, New Kids, en die lijkt ons ook leuk, hij is wel heel bizar en behoorlijk plat

0 gedachten over “Aaah

  1. Els

    Hier staat new kids ook op het programma van onze zoon(13) hij kijkt er al naar uit!
    Wij gaan voor de eetclub misschien volgende week eens inplannen:)