Give Away

Om het heugelijke feit te vieren dat EINDELIJK alles weer zonder problemen werkt op deze nieuwe lokatie, ga ik mooie lapjes verloten onder de dames die hier reageren. Zet het óók op je eigen blog (of facebook als je geen blog hebt), en vrijdag zal ik vertellen wie de gelukkige is geworden.  De buit is dit soort lapjes
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
hier onder zie je een deel van de pakketjes toen ze nog stroken van 10x 25 cm waren
Photobucket

0 gedachten over “Give Away

  1. anneke v/d wal

   Hoi Shirley
   fijn dat alles weer goed werkt,pc s zijn super zolang ze het doen zoals de bedoeling is. Je GIVE AWAY lapjes zijn zeer zeker supermooi ,groetjes Anneke

 1. linda

  Goed zo Shirley, die opruimactie. Nu nog hopen dat je vierkante snijlat in het hoekje ligt !
  Jammer genoeg heb ik geen eigen blog en ga ik niet op facebook. Ooit misschien.

 2. Jitske

  HAllo Shirley wat een mooie lapjes voor de give away
  Zijn ze geverfd door je moeder???
  Hoe gaat het met de Bom van Leur?
  Hoop nog lang van je verhalen te genieten

 3. Janny Wagenaar

  Hallo Shirley ,
  Graag volg ik je op je nieuwe blog, wil je verhaaltjes niet graag missen. Ik heb sinds kort face book en heb je daar ook toegevoegd.
  Graag doe ik mee voor de give away, het zijn mooie lapjes, heeft je moeder ze geverfd ?
  Groetjes, janny

 4. Mien B.

  Dat heb je snel gefikst Shirley
  Ik heb je meteen maar weer bij de favorieten gezet.
  Voor die prachtige lapjes wil ik dolgraag meeloten

 5. Klaske

  Ik zal je direct even in mijn reader zetten….Ik maak mijn bloggersquilt met batikstofjes, dus ik doe heel graag mee om dit heugelijke feit te vieren!!
  Fijne zondag!!

 6. Gert

  Fijn dat de overstap naar WordPress zo goed gegaan is. Ik zit nu al een tijdje bij WordPress en ben er erg tevreden over. En dan ook nog zo’n leuke giveaway, ik doe graag mee. Hoewel…je hebt het over “de dames die hier reageren”, maak ik dan wel een kans? 😉

 7. Henny

  Volgens mij heb je onnoemelijk veel uren achter de pc gezeten om de verhuizing zo snel voor elkaar te krijgen. Ik volg je hier ook weer graag. Ben nog wel even nieuwsgierig; Waarom niet naar blogspot?
  en die lapjes passen heeeeel erg goed bij de lapjes van de poedelprijs die ik won 😉

  1. zipjezopje

   Hai Henny, Ja, er zitten wel weer heel wat uurtjes in eer ik het weer naar m’n zin had, maar als je dan weet dat t goed werkt, is het niet erg. Bij blogspot kon ik geen oude reacties importeren, vandaar. Ik ga lekker quilten, de 3 (weer andere) poezenquiltjes van mijn moeder liggen hier te wachten, en met de harde wind en sneeuw zak het goed toeven zijn. Fijne zondag Groetjes Shirley

   > Date: Sun, 20 Jan 2013 10:35:38 +0000 >

 8. Elje

  Wat een leuke give away, ik doe daar graag aan mee. Ik lees je blog altijd met veel plezier, vooral de avonturen van je katten (zoals het slapen in een (eigenlijk) te klein mandje).
  Succes met opruimen.

 9. Renske

  Gefeliciteerd! ik ga je blogspotadres verwijderen bij me. WP is inderdaad een prettig systeem om mee te werken. Ik doe trouwens niet mee met de giveaway.

 10. Marte

  Heb direct je nieuwe blog bij mijn favorietenblogs gezet en zoals andere reeds aanhaalden, wat ging dat snel bij jou, maar ik begrijp het, jij weet dat we niets willen missen van je leuke verhalen.
  Mooie stofjes bij de give away, ik ding graag er voor mee.
  Marte

 11. Marjolein Ztm

  Zo, dat ziet er goed uit. Nu nog uitvinden hoe ik op deze site volger kan zijn. Nee niet via email, maar zoals bij blogger.
  Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

 12. LL-Ilse

  Geweldig dat je het succes van de overzet zo wil vieren. Ik zal met plezier volgen wie er zal winnen (laat het aan me voorbij gaan, ‘k heb geen blog, noch facebook)

 13. Tertia

  Ik zal gelijk deze blog in mijn favorieten zetten. Hopelijk kan je nu weer fijn bloggen en wij genieten van al je geschreven verhalen……en wie weet van je prachtige lapjes 😉
  Groetjes
  Tertia

 14. Ineke Hulzebos

  Ik kan niet achterblijven, zo leuk al die give away’s. Ik kom elke dag wel even bij je op bezoek, gewoon omdat je zo heerlijk gezellig en humoristisch schrijft! Ga nu deze give away gelijk op mijn blog zetten!
  Groetjes, Ineke

 15. Inge Slaats

  Ik ben helemaal hartstikke gewend aan je nieuwe plek! En nou niet meer verhuizen, want ik word er tureluurs van LOL
  Mooie Give Away, heb het ook mijn blog gezet.

  Liefs,
  Inge

 16. Annie

  Hallo via Inge haar blog kom ik hier terecht. Fijn dat je blog weer werkt.
  Mooie lapjes, ik doe graag mee. Zal je blog bij mijn favorieten zetten.
  Groetnis Annie

 17. Betsie

  Ja, van zulke mooie kleurtjes word ik hebberig, vooral die groene, net als de zijkanten op je blog, die zijn echt héél mooi!!!!!
  Fijn dat het allemaal weer zonder problemen goed werkt,,, ik lees ook altijd met plezier je verhalen, en dan lig ik soms in een deuk van het lachen!!!!
  Groetjes van Betsie!

 18. Els bakker

  Leuke give away en knap dat je de overstap voor elkaar hebt gekregen! Ik loot graag mee hoor! Spannend.
  Groetjes, Els

 19. Dini Verkuil

  Wat een mooie stofjes, prachtige tinten. Via via op je blog gekomen. Leuk om te lezen. Ik heb geen blog, deel het via Facebook. Groet, Dientje.

 20. cindy

  Van Harte Gefeliciteerd met je nieuwe blog.
  Hoop je hier weer te kunnen volgen
  met jemooie projectjes
  En die lapjes zien er weer super mooi uit.

 21. Anja

  Ik doe graag mee, zal zometeen even een berichtje op m’n blog zetten. Leuke lapjes! En wat een mooie kippenquilt heb je gemaakt!

 22. Gerda van Boven

  Mooie stofjes een heel leuke give away, zou hier graag een lapje winnen.
  Heerlijke week gewenst.
  groetjes Gerda

 23. Mieke Everaert

  Hey Shirley,

  Leuk dat deze blog eindelijk weer deftig zal werken!

  Tof dat je hiervoor een give-away organiseert. Hopelijk ben ik bij de winnaars 🙂

  Succes met dit nieuwe blog in elk geval. Het is altijd leuk je te lezen!

 24. Hanneke Michielsen-s

  Wat een gezellige blog maak je. Sind de mystery quilt van start ging kijk ik er naar uit. En dan ook nog een leuke give-away!!!! Ik doe graag mee en. Wacht in spanning op de uitslag en jouw volgende blog.
  Groetjes
  Hanneke

 25. lia

  wat fijn dat alles weer zonder problemen werkt. ik kom elke dag wel even op bezoek om te kijken wat je nu weer voor leuks hebt meegemaakt. regelmatig lig ik dubbel achter de pc van het lachen.ga zo door. ik doe graag mee aan deze leuke give-away
  groetjes
  lia

 26. Dineke

  Hoi Shirley,
  Ik loot graag mee voor de lapjes. Fijn dat het is gelukt om deze werkend te krijgen. Kan alleen hier ook geen feed vinden om deze in mijn blogroll te zetten. Kijk ik daar hopeloos overheen?

 27. Chris

  Gefeliciteerd met je nieuwe blog. Lekker gevoel dat het allemaal nu goed werkt. Dat heb je snel gedaan hoor!! Leuke give away om een leuke reden!

 28. miranda

  Gossie, ben ik weeral….leuk idee! En geintreseerd in die mooie lapkes van jou mams ben ook ik wel…en mocht je jou quiltkamertje schoon willen houden ben je hier best welkom hoor om nog wat te quilten! Greetz en succes met wordpress!

 29. christine

  Wat een mooie lapjes!Ben ik niet te laat?
  Wio graag meedoen. Nog een grote proficiat met je blog, het is een plezier om je avonturen te lezen want je hebt een vlotte pen.
  Groetjes
  Christine