Give away

Kijk eens wat een schattig stitcheriespeldenkussentje, IMG_0918 er zit stof in voor de voor- en achterkant, opstrijkpatronen en 2 knoopjes, en ja, ik ga het weg geven, zomaar; ik kreeg het een paar weken geleden van Dorry, ook zomaar, om te verloten. Dus kom maar op als je durft, je maakt een kans gewoon door op dit blogje te reageren. Vrijdag zal ik de gelukkige kenbaar maken.

0 gedachten over “Give away

 1. margreet14

  Oh Shirley weer dat schattige speldenkussentje!! Hoe is het met je armen en lijf? Al bijgekomen van de tuin?
  Groetjes Margreet

 2. wilma oud

  Wat een schattig speldenkussentje en wat leuk dat je het gaat weggeven. Ik doe lekker mee. Fijne zachte avond nog. Groetjes Wilma

 3. Tillie arts

  Wat een leuk gebaar naar andere quilsters nog een fijne avond tillie. A

 4. Mieke Everaert

  een heel schattig speldenkussentje! En ik geniet ook altijd van je verhalen, zeker nu met de 2 “kleintjes”. Mijn dochter heeft er ook zo’n kleintje bij, en het is elke keer weer genieten om dat bezig te zien. groetjes, Mieke

 5. Els Bakker

  Nou, ik durf best hoor! Wat een schattig kussentje. Bijna zonde om er spelden in te steken, maar ik wil wat graag meedingen.
  Groetjes, Els

 6. Joke Pieters

  Wat lief van je om zo’n leuk pakketje weg te geven. Heb geen idee hoe sticherie werkt dus ik hoef niet mee te dingen. Maar leuk is ie wel. 😉

 7. Riek Drost

  Ook ik durf best! Ik geniet sinds kort van je verhalen én heb onlangs jouw prachtige quilt in het echie mogen bewonderen in Terneuzen! En wat zijn de speldenkussens leuk!! Ik weet er wel een leuk plekkie voor.. 🙂 Dank je wel voor de kans om te winnen!

 8. Inge Van hamme

  Ja hoor ik durf, ik vind het gewoon megaschattig! het viel me onmiddellijk op. Dus waag ik een kans!

 9. Marianne de Hoogh

  Wat een leuke poesjes heb je! Dat is echt genieten met dat kleine grut.
  Het speldenkussen is erg leuk om te zien, zeker voor een sticherieverslaafde…….
  Veel succes met de nieuwe quilt!

 10. ester arts

  Hoi Shirley,
  Ik durf wel te reageren op dit mooie bericht, hoop dat ik vrijdag vernoemd wordt in jouw blog.
  Groetjes ester

 11. Marina van Kempen

  bij deze waag ik ook mijn kans, wie weet komt dit schattige kussentje naar België 🙂

  lieve groet ,
  Marina uit België

 12. AnneliesM

  ik waag ook weer een poging, niet geschoten is altijd mis! Shirley, wat blaak jij toch altijd van ideetjes, compliment, hoor

 13. Marte

  Wat schattig en niet alleen de poesjes, maar ook het speldenkussentje, ik ding er graag voor mee. Marte

 14. Elje

  Wat een leuk speldenkussen. Past goed bij mijn verzameling (hihi).
  Ik lees je blog altijd met veel plezier, vooral de kattenverhalen.
  Groetjes
  Elje

 15. Annerieke

  Lieve speldenkussentjes :D.
  Geweldig de verhalen over Thor en Loki 🙂

 16. Sandra Robben

  Wat een schattig kussentje! En je LE kompas vind ik ook schitterend. Ik mag van mezelf pas na onze vakantie beginnen, maar heb al stoffen klaarliggen. Eerst wat andere dingen afmaken. Er ligt een sampler waar ik als eerste quilt 3 jaar geleden mee begonnen ben, met de hand. Alle blokken zijn af, maar de pieced cornerstones en de sashings moeten nog en met de hand, dus ik heb alles gesneden klaarliggen en voor een groot deel ook getekend, dus kan het mee voor op vakantie.

 17. Antonet Kilsdonk

  Wat een mooi speldenkussentje! Ik wil graag meeloten.
  Gr. Antonet