gestrest? ontspannen maar

Toen ik gisteravond op weg naar mijn 2e yogales even langs ons nieuwe huis reed om te zien wat er vandaag allemaal gedaan was, schoot ik haast in de stress. Hebben ze in de keuken stopcontacten dicht geplamuurd en zo bleven er rechts van de kookplaat maar 2 stopcontacten over! Snel krabbelde ik mijn vraagtekens op een briefje en plakte dit op het geplamuurde deel in de keuken, en op tafel liet ik ook nog een briefje achter, met daar naast de tekening van de keuken met daarop duidelijk zichtbaar dat er wel degelijk stopcontacten moeten zitten op dat punt. Ik had 5 kwartier yoga echt nodig om helemaal los te komen en dromerig reed ik naar huis, net op tijd paaltjes, stoepranden en automobilisten ontwijkend. Misschien moet ik de volgende keer maar met het raam open terug rijden.

Om dagelijks los te komen van alle perikelen kan ik natuurlijk ook naar Yoga-tv kijken en meedoen. Hier nog eentje.

0 gedachten over “gestrest? ontspannen maar

  1. Dita

    Analfabeten? Cursus lezen en schrijven na werktijd? Sorry, moet niet zo sarcastische zijn maar het niet echt mijn dag vandaag

  2. Marie-Thérèse

    Weet je wat ik ga doen? Ik ga vanuit hier dat bouwbedrijf eens even instralen; zeg maar à la hoe heet die dame in het blauw ook al weer. Ze bevestigen alle vooroordelen die er over bouwbedrijven heersen, Wat een …….. !! Houd gewoon je poot stijf, hoor, tenslotte komt de poen van jullie. Maar dit kost wel heel veel energie, meid, ik weet dat uit ervaring.