genant

De kinderen laten zich zo heerlijk op de kast jagen, bv als we aan tafel over seks hebben; zonder dat iemand het er om doet komt het- door een opmerking van wie dan ook- vaak daarop uit- soms een schunnige mop, of opschepperij van Perry z’n kant om ze te stangen. En steevast reageren de oudste 2 er op met opmerkingen als: "Getsie, da’s teveel informatie" of "da’s goor,dat wil ik niet horen", oid. Suzanne niet, die zit te grinniken en vindt het ‘leerzaam’.

Vanavond vertelden we het verhaal dat we op ons huwelijksreis in een seksclub zijn geweest. Boeiend. We zaten in ons hotel in boekjes te bladeren, kijken wat er ’s avonds te doen was in Sacramento. Ik zag een reclame over een masagesalon waar Oosterse meisjes Shiatsu-massage gaven, heerlijk! Ik heb een jaar deze cursus gevolg en hoorde vaak van Perry dat het heel ontspannende massage was, en dat wilde ik ook wel eens ervaren.

We reden er naar toe, de buurt werd steeds onguurder, en we kwamen uit bij een soort seksclub (maar dat zag je niet aan de buitenkant) op een soort industrieterrein. Er stonden dure auto’s buiten, dus het zat wel goed, dachten we heel naief. We kwamen binnen bij een soort receptie, allemaal van die Oosters uitziende meisjes, sexy gekleed; na uitleg wat we kwamen doen sprak de zwaar opgemaakte ‘receptioniste’ -de madam- 2 meisjes aan en die schoten naar achteren om later in ‘normale’ kleren ons mee te nemen, giebelend.

We kwamen in een romantisch verlichte ruimte met een rond zwembad, een rond bed, massagetafels en een kleine houten hok wat een 1 persoons infrarood sauna bleek te zijn en heel veel spiegels☺. We kregen een vrij hardhandige massage, de jonge vrouw die mij deed vertelde giegelend dat dit de eerste keer was dat ze een vrouw masseerde en toen ze hoorde dat we op huwelijksreis waren en dat ik 6 weken zwanger was, werd ze helemaal lyrisch. Na de massage lieten ze ons alleen, ze wezen nog op de sleutel in het slot, zo van ‘help yourself’. Zo makkelijk zijn ze er denk ik nooit vanaf gekomen. Toen we daar zo lagen na te genieten en beseften wat voor een massagesalon dit was, hadden we de grootste lol, wat een verhaal om later aan onze kinderen te vertellen.

0 gedachten over “genant