foto’s en vorderingen

De quiltfoto’s van Rijswijk heb ik in mijn Flickr-album gezet, het laden ging snel en je kan de foto’s ook lekker groot bekijken, in tegenstelling tot mijn weblog-album.

Zondagmiddag heb ik aan 2 quilts gewerkt, maar ik heb er geen foto’s nog van, die komen vandaag nog wel. De rand van de Garderder’s Journal is met een soort fantasie-rozenmotief doorgequilt in meerkleurige rayongaren, het is goed gelukt. Misschien dat ik nog de smalle donkere border in de ditch doorquilt, ik ga in ieder geval niet meer rond de dames enzo quilten op de open plekken; ik heb het vanmiddag gedaan bij 1 blok en dat was niet mooi, het nam de aandacht teveel weg van de stitcheries. Yvonne en Bibi waren het er geloof ik ook wel mee eens, ze kwamen even langs om wisselhuisjes op te halen, ze kwamen terug van Rijswijk en reden op doorreis naar Antwerpen praktisch langs ons huis (met een beetje fantasie).

De andere quilt waaraan ik heb gewerkt is de Ricky Timms, een blauw monstertje waar ik niet helemaal tevreden over was, en nu ben ik hem aan het opleuken met goud-gele zijde rondjes en met goudkleurige metallic, ook hiervan komen vandaag nog foto’s denk ik.

brrr, om kwart over 2 zit ik weer op controle in het ziekenhuis,  ‘k zal blij zijn als dit weer achter de rug is; ik voel me prima hoor, afgezien van een schorre stem, keelpijn en een vervelende hoest. Nee, verder geen klachten ☺ 

0 gedachten over “foto’s en vorderingen