foto’s

Met een hoofd vol watten zit ik maar wat te hangen, eigenlijk te wachten tot het bedtijd is. Nee, niet ziek, gewoon een te vollebovenkamer denk ik en nergens zin in bah.Ik moest eigenlijk luizen pluizen bij de kleuters, maar wegens opkomende hoofdpijn ben ik maar niet gegaan. Om de tijd te doden heb ik een foto-album aan mijn weblog toegevoegd, ook al betekende dit dat ik nu elk jaar een vast bedrag moet betalen voor mijn weblog. Ik had gehoord dat de Yahoo fotoalbum die ik heb tzt opgedoekt gaat worden en ik wilde ze een stapje voor zijn. Ik heb nog niet alle foto’s op mijn weblog-album gezet, het zijn er best veel en daar gaat ook veel tijd in zitten. Links zie je de link vooor mijn foto-album te bekijken.

En rechts heb ik een paar dagen geleden een radio toegevoegd, kan je je favo zender opzetten terwijl je leest. Als ik veel tijd en zin heb zal ik meer veranderingen op mijn weblog aanbrengen, door dit abonnement heb ik meer mogelijkheden.

Morgen ga ik toch al naar de Weight Watchers (ipv pas maandag), als je voor eind van de maand gaat, krijg je 4 beurten voor niets of zoiets, nou ja, ik moet de site nog even goed doorlezen en dan mag Perry Suzanne morgen ophalen van streetdance.

Blerk, ik moet nu ook nog verzinnen wat we gaan eten vanavond, zalmwraps gaat niet, die hebben we gisteren al gegeten. Stom genoeg heb ik wel zin in een zuurkoolschotel, maar of ik Perry daar zo blij mee maak?? Vast niet, het vriest niet meer he, en dan wilt hij niet aan de winterstampotten.

0 gedachten over “foto’s

 1. Marloes

  leuk hoor, al die fotoos. Wat heb je al veel gemaakt! En mooi ook!
  Eetidee: bami, ja daar ben ik nu mooi een beetje laat mee.
  Sterkte met je wattenhoofd.
  groetjes
  Marloes