finito

Voordat ik het nestje induik wil ik even deze foto’s met jullie delen, de Gardener’s Journal is zo klaar dat-ie ook al hangt, en hij hangt mooi.Hg2 Het had weinig gescheeld of ik had hem kunnen repareren, Zopje de levende versnipperaar was vanmorgen uit zijn dak gegaan in de hal, waar de quilt onder de trap onder handdoeken lag te rusten tot ik zover was om hem op te hangen; ik kwam de trap af en zag de quilt op een grote hoop liggen met Zopje er tussen, oren in de aanvalstand. Zat-ie te fantaseren over die vette duif op het grasveld, dat hij hem nu eindelijk te pakken had genomen? Verdorie wat was ik boos. Maar gelukkig zaten er alleen een paar nagelpiercings in en die kon ik zo wegwrijven. Hg3 Hg4 Hg5

Wat hangt-ie mooi he, en zo plat ook, terwijl je gelukkig wel relief ziet van het gequiltte werk. De lat is nog niet op maat -dat moge duidelijk wezen- daar ben ik nog niet aan toe gekomen, maar zolang hij hangt kan er niks meer mee gebeuren, tenzij Zopje hem herkent (ha, lekkere vette duif, zal ik je eens pakken?) en er in gaat hangen.

Toen ik de trap opliep om de foto’s te laden, nam ik deze foto’s, de gekke platte is van pal erboven genomen, we hebben een hal met een ‘balkonnetje’Hg6 Hg7 Hg8Hg9 Hg10 Hg11 

de openstaande kamerdeur is van mijn naaikamer -wat, nee, geen bom ontploft aldaar,dat zijn de stille getuigen van een creatieve geest-, en pal achter die deur hangt mijn designwall, waarop de volgende UFO al schreeuwt om afwerking. De stof die over de stoel ervoor hangt, donkergroene fruitstof, gaat denk ik de borderstof worden, of gelijk afbiezen? Ik vind hem na de zoete zachte gardener’s journal wel erg veel pijn doen aan de ogen. Naast deze schreeuwlelijk ga ik dus beginnen aan a Girl’s day out, als anti-dotum. Jottum!

En nou hopelijk lekker slapen, Perry heeft de hele nacht sprintjes getrokken tussen de wc en zijn bed, hondsberoerd was hij en heeft de hele dag geslapen. Het gaat nu wel weer een beetje, hopelijk slaapt hij vannacht ook weer als een roosje, en met hem ik dus ook, want mij kan je nu opvegen. En Suzanne had vannnacht ook weer goed geslapen zei ze, en zat zelfs gitaar te spelen vanavond, het beginstuk van Led Zeppelins Stairway to heaven.Zodra ze het speelt als hier onder geef ik wel een gil ☺

0 gedachten over “finito

 1. Anja.M

  Je quilt hangt geweldig daar, en wat leuk een balkon daar hangt ook al zo’n mooie quilt.
  En Suzanne, oefen maar goed (waar zijn de oordoppen!!!) ;o)

 2. Thea

  Je gardeners journal is erg mooi geworden, gefeliciteerd!
  Leuk dat je zoveel foto’s hebt genomen, ik vind het erg leuk om mee te mogen kijken. Iedereen kiest toch weer andere stofjes voor dezelfde quilt.
  Zelf ben ik er ook mee bezig, heb net blok A af. Tíg keer uitgehaald omdat alles scheef trok, maar nu zit alles netjes hoop ik.
  Succes met de volgende.

 3. miranda sol

  Okee, laat ik de stoute schoenen maar aantrekken en gelijk met de deur in huis vallen. Verkoop je je patroon niet door? En wat zij je van een voorstukje van Led’s stairway to heaven, ze kan volgens mij zo het gehele lied spelen. Ik heb er van genoten, van mij mag je vaker een muziekstukje erbij plaatsen. Complimenten aan dat talentje!

 4. Shirley

  euj Miranda, dat donkerharig grietje is niet mijn dochter hoor, gelukkig kan Suzanne het nog niet zo goed. Ik zal eens kijken of ik via haar webcam een filmpje van haar gitaarspel kan opnemen. Geen idee hoe maar dat weten zij en haar broer& zus vast wel

 5. miranda sol

  Dat had ik echt wel gezien hoor Shirley, ik had het ook over jou dochter, Susanne,die staat toch daarboven? Zou jij trouwens nog eens je mailadres willen doorgeven, want het berichtje kwam terug….Ik heb waarschijnlijk een foutje gemaakt.

 6. miranda sol

  Nog even, zit net te danken dat er een leuk stofje is voor je fruitrand. Dames in een badpak, waarvan hun kont gevormd is tot fruit. Ken je die?