En nu maar snijden

Afgelopen dagen ben ik bezig geweest met het snijden van de Storm at Sea stukjes, niet hele dagen, maar zo nu en dan, tussen de bedrijven door.

Ik heb er hier al een stel op een rijtje liggen, ben gewoon lukraak aan het snijden, van zowel de stroken als ook van de grote lappen; Zopje vond dit machtig interessant, hij vond het niet erg dat ik een lapje op zijn koppie legde, en een lintje rond zijn schouders, maar toen hij de digi zag, weigerde hij alle medewerking. Stel je voor dat die foto’s zouden gaan circuleren!

 

na het avondeten lag hij weer lekker te knorren op mijn naaistoel, ik kon hem zo opzij rijden om er beter bij te kunnen.

Als ik van alle kleuren wat heb gesneden, ga ik beginnen met enkele blokken uit te leggen en misschien zelfs al te stikken. Voorlopig liggen de losse stukjes in dit mooie doosje, gekregen van Berna

Tussen de delen ligt een dun vloeipapiertje, net als bij deze chocolaatjes die mijn ventje woensdagmiddag van werk mee nam, en ze zijn nog niet op, wat ik heel knap vind, want ze zijn superlekker!

  Ik moet ergens op mijn kamer nog een Clover designwall hebben liggen, opgevouwen, ooit op een beurs gekocht; die ging toen voor heel weinig geld weg, 15 euro of zoiets, en dat kon ik toch niet laten liggen. Hierop kan ik dus de delen plakken, ik kan het natuurlijk ook gewoon boven tegen de muur plakken en naaien, aangezien de naaimachine weer op het bureau kan staan.

Maar dan mis ik wel het gezelschap van Zipje en Zopje, die regelmatig komen buurten als ik bezig ben.

0 gedachten over “En nu maar snijden