een dagje wel

Haha, toen Janny om half 8 vanmorgen aanbelde om de troostquilt te brengen (hierover later meer) dacht mijn moeder inderdaad dat het van het kruiswerk was. Gisteren belde ze nog of ik zeker was dat het bed van West Brabant kruiswerk afkomstig was, want het stond nergens genoteerd. Maar deze mannen kwamen rond half 11, en zij hadden het er ook al over, dat ze geen bon hadden omdat het niet in de boeken stond. We hadden het bed gewoon kunnen houden en niemand had het geweten! Maar gelukkig is het bed weg en de kamer weer terug naar normaal. Ik voel me al een stuk beter!

De troostquilt, van een project waarvoor ik me had opgegeven om van door andere dames geborduurde blokken een quilt te maken en die dan aan de persoon te geven voor wie er een aanvraag was gedaan. (pff wat een zin).

Ik had de top klaar vlak voor ik voor kerst opgenomen werd en gelukkig was er een engel genaamd Margariet die bereid was de top af te maken. Ik had alles in een zak gedaan, top, batting, achterkantstof en stof voor de bies en vanmorgen kwam Janny de quilt terug brengen. Hij is gemeanderd, heel mooi gedaan Margariet!

Hier een detail.

Met het zonnetje vanmorgen in de tuin kwam de toverhazelaar helemaal open, jullie weten wel, die mooie kleine boom die door de ’tuinman’ eventjes vlak voor Kerst geknot was. Heel triest, maar hij bloeit gelukkig wel nog een beetje.

Er onder staan krokussen die ook al bloeien, leuk!

Hier de link van de troostquilts

http://www.troostquilts.nl/[url=]

0 gedachten over “een dagje wel

 1. Yvonne

  Hou je je nog wat rustig met al dat nieuwe? (beetje bezorgde vraag)
  Dikke bravo voor het teamwerk, weer een héél mooie troostquilt.

  Knuffel van
  Yvonne

 2. loes uit de hw

  Je troostquilt is weer heel speciaal geworden. Het is toch wel leuk om aan zo’n quilt te werken. Ben blij dat je af en toe weer een klein beetje kan doen, houd je taai en ik lees graag je zip/zopje weblog.
  dikke knuffel loes uit de hw.

 3. Ellie

  Ik ben blij te lezen dat je weer wat beter bent, en wat is die quilt weer mooi geworden! Hij is werkelijk prachtig, ik kan bijna niet meer wachten om hem te geven 😉

  Liefs Ellie

 4. Marianne

  Wat is de quilt weer mooi geworden. Heerlijk hè dat je kamer weer “gewoon” is. En dan dat schuchtere begin van de lente bij je in de tuin…. Meid het kan niet op.
  Kun je straks vanuit je stoel in de tuin kijken? Davos aan huis is het dan LOL
  Lieve groetjes Marianne 😕