de stoel

Om half 10 kwamen ze de nieuwe stoel al brengen. Ik lag toen alweer in bed te slapen, had een flinke klap van de hamer gehad vlak na het opstaan al. Toch maar ontbeten en gewacht tot Suzanne naar school was met het in bed duiken. Zo gammel, alsof ik door een flinke griep was geveld. Toen ik tegen de middag beneden kwam stond hij klaar en ik ben er heel tevreden over. Na het middageten ben ik erin in slaap gevallen, en dat sliep dus goed. Tim lag in ons bed naar de snowboardwedstrijden te kijken, vandaar dat ik niet boven ging liggen. Toen ik tegen 3 uur weer wakker werd was ik al een heel stuk opgeknapt, en Tim ook gezien zijn greep in de zak met minizakjes naturelchips.

Terwijl de Olympische spelen op tv bezig zijn zit ik hier lekker te hexen, makkelijk met dat kleine tafeltje aan de stoel vast waar ik veel spul kwijt kan.

Tim was gisteravond heel vroeg al het bed in gedoken met keelpijn, hoofdpijn en koorts en sliep vanmorgen nog heel vast met rode wangen van de koorts. Niet naar school dus, maar tegen de middag kwam ik hem tegen in de badkamer, het ging al ietsje beter. En vanavond heeft hij lekker mee zitten bunkeren, nergens meer last van. Hij blij: morgenavond heeft hij een feestje waar hij al een week zich op zit te verheugen, en vorig jaar kon hij ook al niet gaan vanwege ziek zijn.
Evelien duikt morgenmiddag met vriendinnen de stad in naar Sep, een feestwinkel waar je heel veel voor de carnaval kan kopen. Zal ik Perry ook maar sturen, want Suzanne heeft een heksenmuts, schminck en bijhorende atributen nodig. Ik koop dit anders elk jaar, en dan ga ik vroeger in het seizoen zodat je meer keus hebt en het minder druk is in de winkel. Tim gaat als afro, de pruik en het pak (jaren 70) heeft hij al, nog van een feestje van afgelopen herfst.

Vanavond heeft Perry eten bij de Chinees gehaald, veel te veel natuurlijk, maar wel lekker. Het smaakte zowaar! We kunnen er nog 3 dagen van eten Lang leve de diepvrieskast.

Ik duik er zo weer in. Baal een beetje dat Charmed alweer een herhaling laat zien. Op deze manier schiet het niet op. ‘Medium’ dat hierna komt nemen we op, dat kan ik morgen dan wel bekijken.
Je kan je ergens maar druk over maken.

0 gedachten over “de stoel

 1. Katrien

  Shirley,
  lijkt me een heel makkelijke stoel,en als je er al in slaap in valt dan zal het zeker een makkelijke zijn.En vorderen de hexjes nog een beetje ?

  groetjes Katrien

 2. Hermie

  Mooie stoel Shirley,lekker dat je kamer weer normaal is.Als je nu moe bent hoef je de trap niet meer op,kun je in je stoel slapen.
  Groetjes Hermie
  PS: Gerrit zit bijna aan de 3.000 hexjes.

 3. mieke49

  Hoi Meisje

  Die stoel is mij bekend en inderdaad een heerlijk ding
  gebruik hem maar lekker
  ook laat jij je niet opjagen door Gerrit hoor met zn 3.000 hexjes ha ha ha
  meisje sterkte met alles wer en een dikke knuffel vanuit Maarssen

  Mieke49

 4. @nica

  Shirley een heel relaxte foto 😀 beterschap voor iedereen, hier zijn ze ook alweer bezig…

 5. Arja

  hiha, goeie stoel als je er meteen in in slaap valt. ik zat ook eens in de flat van iemand anders te wachten op het bezorgen van een nieuwe bank. na de aflevering er meteen op gaan liggen, de nieuwe eigenaar trof mij er slapend op aan en de bank was goedgekeurd. 😀

 6. Mieke Reinoud.

  Shirley wat heerlijk voor je dat je zo snel een stress less stoel hebt ik heb er zelf ook heeeel veel plezier mee val er regelmatig in in slaap. Gaat je goed Mieke R.