E-mail ontvangen bij nieuw bericht

Na wat zoeken, uitproberen en testen is het EINDELIJK weer mogelijk om melding via je e-mail te ontvangen als er een nieuw blogje is geplaatst. 🎉🎉🎉🥳 (hehe, het werd tijd)

Bij aanmelding krijg je automatisch een bericht via e-mail dat je moet bevestigen dat het klopt, en verder hoef je niks meer te doen. Het kan zijn dat deze e-mail in de spam inbox komt, hopelijk niet, maar zie je binnen enkele minuten na aanmelding geen e-mail verschijnen, weet je waar je moet kijken.

Zo ziet de subscribe knop er uit als je op een tablet (in mijn geval een iPad) leest. Als je op een telefoon leest, staat het helemaal onderaan onderaan het bericht, onder de reacties en privacyverklaring. Zie je alleen maar meer berichten, dan moet het bovenste bericht aanklikken, en dan zie je het helemaal onderaan staat.
IMG_2174

Beetje jammer dat je niet het hele blogbericht via de e-mail kan lezen, je krijgt alleen maar een melding met link van het bericht. Maar dan zijn de avonturen van Jon, Fay en Sherlock en hun personeel met aanhang met een klik te lezen.

Waarom stopte een tijd geleden de melding van berichtjes opeens?  Ik had deze geautomatiseerde optie gekregen via een Jetpack programma dat bij de vorige WordPress zat, maar deze begon bij de upgrade van WordPress voor problemen te zorgen op mijn blog, dus op advies van de helpdesk van de webbeheerder was het huppetee weg er mee. Helaas hadden ze me niet gewaarschuwd voor alle leuke en handige gadgets die ik hiermee met een klik van de delete knop kwijt was, waaronder de e-mail abonnees. Zwaar balen. 

Eén gedachte op “E-mail ontvangen bij nieuw bericht

  1. Truus

    Hoera voor jou dat het eindelijk weer gewoon kan!
    Gelijk aangemeld natuurlijk. 😁
    groetjes, Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.