detectives

De dag hier stond geheel in het teken van detectives die ik vannacht had opgenomen, heerlijk! Allemaal verse detectives, daar was ik wel blij mee want de herhalingen van afgelopen weken komen een beetje mijn neusgaten uit.

Vanmorgen vroeg lekker eerst alle ramen/deuren open om de koelte het huis in te laten waaien, toen een rondje tuin gedaan; het leek wel de Killing fields! 1 dode mol, een onthoofde vink, een kikker zonder achterlijf en een muisje. Zipje, Zopje en Witje waren in een opvallend goed humeur en kletserig toen ik ze tegenkwam met het openen van de schuifpui, van geen wonder dus; hun jachtinstinct werkt nog goed.

De hele dag heb ik last gehad van vocht vasthouden, dikke voeten en dikke vingers; zou dit van het eten kunnen komen van gisteravond? Hopelijk is het morgen minder want dit voelt zo vervelend, als ik mijn handen tot een vuist bal lijkt het net of ik te kleine strakke handschoenen aan heb. Ik mocht mijn maagtabletten stoppen van de oncolgieverpleegkundige, maar ik heb er vanmorgen toch maar weer ingenomen; zoveel last van maagzuurbranden vannacht, niet leuk meer. Maandag zal ik de huisarts bellen, vragen of ik een recept voor halve dosering kan krijgen, dan kan ik het zo afbouwen.

Vanavond heb ik met Perry een blokje om gewandeld, heerlijk koel, gezellig met z’n tweeën en zo kom je ook nog aan praten toe wat de afgelopen dagen minder lukte; volgende week werkt hij nog alles af op kantoor en vanaf donderdag hoopt hij thuis te zijn, eindelijk vakantie!

0 gedachten over “detectives