De winnaars

Van de Birdblocks Cat or Dollyquiltclub Blogtour
logo geshopt zijn vandaag bekend gemaakt door Merel. Spannend,  wie heeft er op mijn blog gewonnen?  En wie hebben er op de andere blogs gewonnen? Kijk ook maar bij
 photo 87.gif
Lida  Elly:  Creatieveling Elly ; Katrien:  Scrappatch ; Josephine:  Lappies en larie ; Miranda:  Miramoza Avonturen met quilten ; Marina:  Mijn quilt avontuur;  Inge:  Chevremont ;Marga:  MarPie’s sewing projects ; Jacqueline  en last but not least Ingrid:  Supergoof quilts

De gelukkige die door Merel is getrokken uit de hele rij van dames die op mijn blog reageerden, is geworden:
 photo name-graphics-edith-_zps6e8a7307.gif
gefeliciteerd!

Schermafbeelding 2013-08-20 om 14.00.17
Birblocks bestaat 10 jaar, en dat hebben we geweten ook! Merel bedankt dat ik op deze manier ook op jouw feestje mocht zijn!

0 gedachten over “De winnaars

 1. Truus

  Je hebt het wel extra feestelijk gemaakt om de winnaar bekend te maken! Leuk met die hoppende nieuwsgierige aapjes! Gefeliciteerd Edith.
  groetjes,Truus uit Drenthe

 2. Edith

  Yippie…. Wat ben ik blij dat ik het prijsvarkentje ben! Bedankt Shirley voor je medewerking aan deze bloghop en bedankt Merel voor het geschenk. Mijn dag kan alvadt niet meer stuk!
  Edith

 3. Bietje

  Proficiat Edith.
  Wat een verhaal Shirley, heerlijk om te lezen dat anderen ook zulke dagen hebben. En een geluk dat de opdringerige heer achter je wél heel alert is.