De aanhouder wint

De Cat’s Meow quilt doorquilten ging als een droom zo vlot, en toen kwam het rondom afsnijden, en toen kwam de bies. Ik wilde eerst de rode gebruiken die ik er af had gehaald, maar hier zaten zoveel draadjes in, en hij was zo vervormd door het wassen, drogen en uithalen, dat ik de gok niet durfde te nemen. Dus op zoek naar een geschikte stof voor de bies, en ik kwam uit op deze vrolijke stof die ik 2 weken geleden bij Merel had gekocht
IMG_9554
heeft het zo moeten zijn? Net als met de gestreepte achterkantstof staat deze stof heel goed bij de top, en ook al heb ik het niet in de quilt gebruikt, alle kleuren komen er wel in terug. Met het in de wasmachine steken kreeg ik wel even bibbers, als dat maar goed gaat,
Photobucket
Zopje durfde niet te kijken, en ik haalde opgelucht adem toen hij er helemaal goed uit kwam, poeh, gelukkig is het helemaal goed gegaan. Op de foto ligt hij nog nat te wezen;  ‘hangquilts’ laat ik op lage toeren centrifugeren, en dan op de grond drogen, en dan hangen ze als een plankje zo recht; beddenquilts gaan na het wassen in de droger, die mogen wollig opgeklopt worden. PhotobucketPhotobucket
Zo, nu kan ik eindelijk met volle overgave beginnen aan het sandwichen en doorquilten van de Girls Day Out. 🙂

Oja, de wasmachine is dus weer in orde, de monteur had er 10 minuten voor nodig, de pomp zat verstopt met 2 colorcatchers, 1 euro, en een haarspeld met een dot pluizen er aan.
PhotobucketPhotobucket volgende keer maar doekjes tellen, net als bij een operatie, dat er evenveel uit komen dat dat er in gaan.

0 gedachten over “De aanhouder wint

  1. Hermie

    Wat een leuke stof voor de bies,past er perfekt bij.
    De wasmachine zat dus behoorlijk verstopt, gelukkig kan ik zelf die pomp er uit schroeven,is nu niet meer zo vaak nodig nu we met zijn tweetjes zijn.