Dag lieve papa

FD806809-B3E0-4AAA-9657-90550EC3E760
Vanmorgen kreeg ik een telefoontje van een vriendin, of ik het al wist, ze vermoede van niet, en op mijn vraag of ik wat al wist (en toen ik het vroeg wist ik al wat er ging komen) vertelde ze me dat mijn vader op oudejaarsdag was overleden.

Het is in-en-in-triest dat ik dit van een buitenstaander moet horen en niet van mijn eigen familie. Meer zal ik hier nooit over bloggen, omdat het niet alleen mij raakt maar ook mijn gezin waar ik vreselijk veel van houd en recht hebben op privacy.

Daags voor mijn verjaardag in 2017 zijn we nog naar mijn ouders op bezoek geweest
EA9938B1-519C-4920-84F9-A17E3FB57A64
En een jaar later zijn mijn lief en ik nog bij mijn vader geweest voor een bliksembezoek en wist ik bij het afscheid nemen al dat dit de laatste keer was dat ik hem zou zien. Hij wist toen net een paar uur wat de reden van mijn afwezigheid van afgelopen tijd was, maar kon er met zijn pet niet bij, maar wist ook dat wij zoiets niet zouden verzinnen. Dat is mijn troost, dat hij ons toen geloofden.

IMG_9645
Mijn vader is nu weer bij zijn broer (en zus, maar daar heb ik geen foto van), dag lieve papa.

36 gedachten over “Dag lieve papa

  1. Bep.

   Heb maar eens even de tijd genomen om al je blogs te lezen,maar het was nog fijner om via de a-pad met elkaar te praten.Denk aan je de komende dagen en wens je veel sterkte met al de moeilijke omstandigheden.liefs.B

 1. marga

  Wat heftig allemaal.
  Ik hoop dat je het een plekje kunt geven.’
  Sterkte met alles.

 2. Miekedevries

  Lieve SHIRLEY en fam.
  Ik ken het verhaal er achter
  Het is niet niks wat je nu moet verwerken.
  Een hele dikke knuffel en veel sterkte gewenst de komende tijd
  Groetjes vanuit Maarssen

 3. Jinny Vogelaar

  Het nieuwe jaar begint al heel triest. Ik begrijp dat je er niet over wilt bloggen. is ook heel moeilijk. Veel sterkte.

 4. Truus

  Hele dikke knuffel en veel kracht en sterkte voor jou en je gezin.?????
  Truus uit Drenthe

 5. Michelle

  Ach Shirley, wat ongelooflijk naar voor jullie. Inderdaad onvoorstelbaar dat je dat niet van je eigen familie te horen krijgt. Als je jong bent, dan zijn zoveel dingen onvoorstelbaar. Als ze je zo’n verhaal 20jaar geleden zouden hebben verteld dat je dat later ging overkomen, zou je hard hebben gelachen en gezegd hebben dat dat echt niet zo zou zijn… helaas gebeuren deze dingen dus gewoon. Nadat ik mijn man verloor, heb ik er een aantal van meegemaakt, die ik nooit zou hebben voorzien. Sterkte!

 6. Hilde

  Gecondoleerd met het overlijden van je vader. Ik leef met je mee dat je het op deze manier hebt moeten horen. Zo verdrietig dat het zover heeft moeten komen. Veel liefs, Hilde

 7. Willeke

  Ach Shirley, wat akelig om het zó te moeten horen.
  Van harte gecondoleerd! Het is in ieder geval fijn dat je je vader je geloofde.
  De mooie herinneringen en het warme gevoel, kun je blijven koesteren.

  Sterkte met het verlies!!!
  een afstand knuffel van mij.

 8. Ria Brehm-Immers

  Shirley’s, wat een afschuwelijk telefoontje, om zo te horen dat je zo dierbare vadervis verleden.
  Voor jou en je gezin, veel sterkte.
  Denk aan je?

 9. Anita Vlijtige Handjes

  Heel veel troost en warmte samen met je gezin. Moge de liefste herinneringen jullie helpen.

 10. Ineke de Roos-Middelbosch

  Lieve Shirley, gecondoleerd met het overlijden van je vader. Heel veel sterkte voor jou en je gezin, om dit een plekje te geven.

 11. Yvonne aka sommeke

  Ach, dat je familie zich zo laag laat kennen … is gewoon bah!
  Gelukkig hebben jullie bijzondere en fijne momenten met vader gehad, die en zijn geloof in jullie nemen ze niet meer af, nooit.
  Gecondoleerd en dikke kus van mij!

 12. Lia van Haaren

  Shirley heel veel sterkte en heel veel kracht
  voor jou en je gezin,wat verschrikkelijk verdrietig voor jullie.

 13. Marianne

  Hoe verdrietig om dit zo te moeten ervaren! Gecondoleerd met het verlies van je vader… Ik hoop dat je troost kunt putten uit de mooie herinneringen! Sterkte voor jou en je gezin.

 14. Marte

  Véél sterkte met dit verlies Shirley en familie, er zijn geen woorden om de pijn te verzachten, maar weet dat hij vanaf nu jullie engelbewaarder is.
  Marte

 15. quiltingmieke

  piep

  Meid, ik weet hoe dit voelt… heb mijn ouders
  lange tijd niet gezien.. dit doet pijn .. heel veel pijn.. een troostknuffel voor jou.

 16. Riek Drost

  Gecondoleerd, Shirley! Heel veel kracht en sterkte gewenst om dit een plekje te kunnen geven!

 17. Monique

  Hoi Meis,
  Dat doet pijn….verdriet waar je doorheen moet…laat het maar gebeuren, blijf ademen.
  Ik heb hetzelfde mee gemaakt.
  Dikke knuffel van Monique Poppelsteijn.

 18. Hennie Kwakernaat

  Lieve Shirley, gecondoleerd met het overlijden van je vader. En dat je dit op deze manier hebt vernomen zegt alles over jouw familie. En niets over jou. Dat verandert niets aan je pijn maar geeft wel aan dat jouw keuze de juiste is geweest. Heel veel sterkte.
  Een hele dikke knuffel,
  Hennie Kwakernaat

 19. Jeanette

  Shirley,
  Gecondoleerd met het verlies van je vader. Gelukkig hou je een goed gevoel over van het laatste bezoek aan hem. Voor jullie allemaal heel veel sterkte.

 20. Gert

  Lieve Shirley, veel sterkte in deze roerige en verdrietige periode… Ik weet helaas wat je doormaakt momenteel. Ik hoop dat je steun kunt vinden bij de mensen die je lief zijn, maar daar ga ik wel vanuit. Dikke knuffel

 21. Anne O

  Mijn oprechte deelneming.
  Heel veel sterkte voor jou en je familie.
  Onthou vooral de mooie momenten met je vader.

Reacties zijn gesloten.