Crea Ladies gaan showen

De quiltbee waar ik bij zit in Heerle heet de Crea Ladies, een groep van zwaar creatieve dames op allerlei handwerkgebied, van breien, haken, borduren, quilten, en soms ook kinderkleding naaien, het kan allemaal en dat maakt onze groep zo leuk!  Niks moet, alles mag. Toen Janny 12,5 jaar geleden een quiltstoffenwinkel begon, “het Stoffenhoekje” in Heerle (tussen Bergen op Zoom en Roosendaal), had ze niet gedacht dat de quiltgroep zo groot zou worden, soms zitten we er met 20 dames en krijgt Janny de thee niet aangesleept!

Om het jubileum te vieren is er in Mei een tentoonstelling waar heel veel quilts en andere handwerkstukken te zien zullen zijn, naast de winkel is een joekel van een loods waar al het moois in komt te hangen en liggen, volgens mij gaat het een feestje worden om alles te zien. Zetten jullie deze datum maar in de agenda: 19 t/m 21 Mei 2016.  Klik hier voor meer informatie.

Wie mijn blog een beetje volgt, heeft gezien dat we samen blokken voor een quilt hebben gemaakt,
IMG_2018
ik heb de top in elkaar gezet (de rand is niet zwart maar donker blauw)
IMG_4945
en nu is een andere Crea Lady hem met de hand aan het doorquilten. Deze quilt gaat verloot worden op de tentoonstelling, en we willen hem allemaal winnen, haha, dus zijn de lootjes -die maar €1,- per lot kosten- vast niet aan te slepen! Nog een reden om de 19e (van 13.00-17.00 uur), 20e (van 16.00-21.00 uur), of 21e (van 13.00-17.00 uur) Mei te komen,
Locatie : ’t Stoffenhoekje
Gareelweg 10
4726 SW Heerle
Schermafbeelding 2016-01-19 om 17.48.41 screenshot , met dank aan GoogleMaps

3 gedachten over “Crea Ladies gaan showen

 1. Truus

  Wat is dit een leuke quilt geworden! Geen wonder dat jullie deze allemaal willen winnen!
  Beetje ver weg maar anders hadden jullie nog meer concurrentie gehad.
  Leuk en gezellig zo’n groep met diverse technieken.
  Gezellige avond
  groetjes,Truus uit Drenthe

 2. wilma oud

  Wat een goed teken dat een Bee al zo lang bestaat en zo gegroeid is. Zal zeker druk bezocht worden straks. Groetjes Wilma

 3. Nelly Boden

  Truus uut drente misschien ga ik wel al ist een beetje ver meerijden misschien ik woon in Oosterwolde fr en ben lid van deze Bee geweest tot dat ik 30 november 2015 verhuist ben.

Reacties zijn gesloten.