Chillen, chille chille

Photobucket Het begin is er, de eerste 3 bloemen zitten aan elkaar, ik ga proberen om de paar dagen 3 te doen. En daarnaast probeer ik om de zoveel dagen een DPtje af te maken, want met 34 in totaal red ik het niet met de zomervakantie alleen. Photobucket Een paar dagen geleden heb ik heerlijke Basilicum-pasta gemaakt met groene asperges, maar niet iedereen was er gecharmeerd van, helaas. Ik vond het zalig, maar ja, zo verzuchtte het volk aan tafel: "jij lust ook echt alles!!"   Het recept heb ik van smulweb gevist, en het was makkelijk te maken!

Vanavond was het hier echt girls-night, eerst lekker in de jacuzzi en met de muziek meezingen, en daarna 2 rondjes in de sauna (niet infra-rood maar met een kachel en stenen er op); we zien er heel erg rozig uit. En terwijl m'n dochters er helemaal een verwen-avond van maken met gezichtsmaskers op en Glee kijken, ga ik nog 1 rondje sauna, in m'n uppie; lekker tot de 95ºC opstoken en dan op het eind water op de stenen gooien, zalig! Kippenvel tot op de botten, mmmm.

0 gedachten over “Chillen, chille chille

  1. Heleen

    Ziet er mooi uit hoor je bloemen! Meid wat zet je er de vaart achter. Maar zeker de moeite waard!Je pasta ziet er zalig uit maar ook ik lust bijna alles. En zo’n avondje sauna klinkt helemaal niet verkeerd. Gezellig zo met de meiden!

  2. Els

    Prachtige bloemen heb je gemaakt! Dat klinkt als een hele gezellige meiden avond geniet ervan.

  3. Gert

    Hm, het ziet er toch wel erg lekker uit, moet ik bekennen. Jammer dat niet iedereen het lekker vond, maar goed: meer voor jou dan ^_^ Zo heeft de AH momenteel van die heerlijke bakken Seizoensmaaltijdsalades, ook met witte en groene asperges. Dit kan ik elke wel eten momenteel!