Chez-Calvé

Jullie herinneren je vast dat ik de voederplaats van de vogeltjes verrijkt had met een pot Calvé pindakaas, en wat denk je? Ondankbare nesten, ze begonnen te klagen bij de schoonheidscommissie, te nat, te tochtig, te weinig privé, slechte zitplaatsen, het ging maar door en door met klachten, tot we onze enige Michelin ster kwijt dreigden te raken. Dus zocht en vond ik een geschikte eetruimte en een dito hangplek, niet te ver uit het centrum verwijderd, want hoe territoriaal enkele van onze klanten ook zijn, nieuwsgierig zijn ze ook en ze willen ook niks missen. Maar toen alles klaar was, de tafels gedekt met onze beste zilver, haalden men hun neus nog steeds op bij het binnen wippen. Met de komst van een nieuwe chef die de blender minder hard laat werken waardoor er meer bite in de maaltijd zit, trok de klandizie ook aan, en nu staan ze in de rij te wachten.

oja, ook nog wat quilterigs, het eerste lapje voor de AQ is binnen, bij Webfabrics gekocht en zo snel in huis. Bij een andere winkel heb ik nog gele stof gekocht, even wachten met keuze maken, deze rand hier of de gele rand hier. Ik meen dat het de kleur geel is als van het middelste stukje die tussen rood en bruin in zit.

0 gedachten over “Chez-Calvé

 1. Annelies.H.

  Erg leuk je verhaal, en wat worden de vogels bij jullie verwend, het is een echt paradijsje voor ze, erg mooi je foto’s.
  Je antieke quilt ziet er top uit, erg mooi, en hij schiet lekker op.

  Groetjes Annelies.

 2. Mascha

  Ha ha, wat heb je dit leuk geschreven. De vogels worden wel verwend bij jullie. Het lijkt wel een snackbar. Ik snap echt niet wat ze te klagen hebben. Je AQ wordt zooo moooooi.
  Groetjes Mascha

 3. miet

  Dit is eerder een restaurant-keten :o)
  Tipje om zeker nog een ster bij te krijgen :zonnebloempitten !!!! En niet de witte maar de donkere . Absoluut SUCCES !
  Persoonlijk kies ik voor de gele stof . Eerst je bordeaux boord en dan 2 bleke kleurtjes is voor mij iets te soft .

 4. Shirley

  Miet, er hangen 2 netjes vol met die zwarte zonnebloempitten, plus in het linker huisje vul ik dagelijks bij met gemengd voer, waar ook die pitten bij zitten.