Check dit uit

Heb ik echt bij zitten kwijlen,bij deze quilt; "gewone katoentjes appliqueren het mooist en het fijnst, fijner dan fijngeweven batiks, omdat het stikwerk er mooier in wegvallen", aldus Lies, die in deze quilt alles met needle-turn applique doet, en deze quilt is gemaakt als cursus voorbeeld!

gewaagde kleuren ook he, en ook het feit dat ze geen wit als basisstof gebruikte is een eye opener. Veelzijdige dame trouwens, ze doet ook aan webdesigns!

Photobucket

En hier de slideshow die gisteren bleef haperen:

Wat zo leuk is van regelmatig rond lopen en foto's maken, is dat de foto's een verhaal vormen, je ziet werkjes groeien tot affe tops of zelfs affe quilts,Photobucket Overleg over lay-outs, vragen over hoe nu verder, of bevestiging zoeken dat je toch de goede kant op gaat. Dis is een vorm van saamhorigheid die zo geweldig is, je maakt echt deel uit van een groep, velen kennen mekaar 10 jaar, of zelfs nog langer. Hier een korte samenvatting in beeld, en nogmaals: als je een foto van groter wilt bekijken, klik je gewoon op het plaatje in de slideshow, en je komt in het album.

En voor morgen heb ik een serie vensterbanken om te showen, heel opvallend wat een rommeltje het aan het eind van mijn tafel was bij het raam, en er lag niets van mij bij.

0 gedachten over “Check dit uit

 1. Adrie Jansen

  O, wat heb ik het gemist! Het is enig om via de foto’s alles toch een beetje mee te maken!
  Volgend jaar ben ik er echt weer bij of er moet wel heel iets vervelends gebeuren, dat ik niet kan. Gelukkig hoef ik volgend jaar niet in maart te zingen maar in februari.

 2. Ellie's Quiltplace

  Ik kom even bijlezen.
  Wat een mooie dingen zijn er weer te zien en een aantal bekende gezichten!
  Hier krijg je toch weer heel veel inspiratie en quilt-zin van!