Buit en vervolg reisverslag

Vergat ik toch te schrijven over de behulpzame meneer in een mall in Niagara Falls: hier ging ik even naar binnen om drinken te halen voor onderweg, en Tim ging mee om te helpen dragen. Ik liep wat rond toen ik opeens Tim kwijt was, en keek wat om me heen. Er stapte een meneer van de winkel op me af, met de vraag of hij me kon helpen. Ik zei dat het oké was, dat ik mijn zoon Tim kwijt was, maar dat ik me geen zorgen maakte, omdat hij al groot genoeg was, en ik gebaarde naar een kop groter dan mij.

Die man liep door, en ik ook, en heel wat gangpaden verder kwam ik Tim tegen, die me een beetje verontwaardigt aankeek. "Je wist toch dat ik waterflessen ging halen", sprak hij, "en opeens hoor ik omroepen over de intercom dat Tim zich moet melden bij de kassa, en gelijk komt er een man naar me toe, die me vraagt of ik Tim heet, en zegt dat mijn moeder me zoekt." Ik moest lachen, de behulpzaamheid van deze man was goed bedoeld, wist hij veel dat ik zelfs mijn eigen hoofd kwijt zou zijn als hij niet vast zou zitten. Tim kon er ook om lachen toen hij hoorde dat dit omroepen niet mijn idee was.

Hier een foto van mijn buit van de City Quilter, in het hotel op bed uitgestald:

Photobucket Het pakket met de Double Weddingring is al helemaal voorgesneden, alles is al op maat en behoeft enkel aan elkaar genaaid te worden, en jaah, weer allemaal frisse jaren 30 stofjes! Luxe he, dat voorgesneden spul, dat scheelt al zoveel werk! Linksboven zie je nog een pakket, hier in zit alle stof om de postzegelquilt te maken, rara voor wie deze gaat worden. Verder ligt er een bundeltje met special new york stof en een stapeltje FQ's met grotere bloemenprint, iets heel anders dan ik normaal zou kopen. Het groene stof naast de citystrippers (jellyroll maar dan plat) is 3 yard, het oogt fluweelachtig, maar is gewoon glad katoen; Evelien stond erbij te kwijlen, dus wie weet maak ik hier gewoon een bloesje van voor haar. De 2 pakketjes rechts (van Artgirlz) heeft Evelien ook uitgekozen, een kerstboom en kerstmanpakketje, met kralen en spul erbij, leuk om eens op een middagje te maken. Ik ben weer even zoet, en kan nu jaren toe!

0 gedachten over “Buit en vervolg reisverslag