Bijna over

De blog is gemaakt, de rest van de bagage komt later, als alles goed is. Even kijken of deze blog net zo makkelijk werkt als ik denk dat het werkt, met foto’s en een filmpje.  Zopje ligt zich luidruchtig te wassen in de bak met UFO’s, bovenop een hartjesquilt, deze blokken kreeg ik een jaar of 7 geleden van een groep lieve meiden, hiervan heb ik een top gemaakt, met het strakke plan deze met de hand te gaan doorquilten. Ik zal hem ooit wel afmaken, en dan met de machine. Imageoké, foto lukt, filmpje niet, die houden jullie nog van mij te goed. Even kijken of de foto niet te groot is, normaal upload ik ze via photobucket, maar ik zie zo gauw niet hoe dat hier moet, mis de HTML knop.

 

0 gedachten over “Bijna over

 1. Elly L.

  Het aanmaken van het blog vond ik even een uitzoekerij. Gelukkig zijn we het meeste al gewend door weblog die eigenlijk al onder wordpress draait. Beetje vreemd dat je toch nu alles moet exporteren daar weblog in het account van wordpress staat.

 2. Renske

  Dat heb je snel gedaan. Mooi hoor. Succes met het overzetten van alles en de rest zoals jij het wilt hebben (achtergrond enz..).

 3. Willeke

  zet m op!
  Met de laatste verhuizing kon ik ook de weblog items die ik nog bewaard had importeren. Dus mijn oude blog mag exit!
  groetjes,

 4. Jantine Urban

  Ik heb je zonder problemen weer gevonden, wat fijn dat het ook nog eens zonder problemen lijkt te werken! Geniet er van na al die ellende!