Beatrix Potter

Wie kent haar niet, Beatrix Potter met haar prachtige tekeningen en verhalen; jaren geleden heb ik dit aquarelletje gemaakt
1451EB96-FD99-4F82-9077-E140C90EF527
En heb het boek met de vele verhalen over Peter Rabbit en consorten met plezier voorgelezen toen de kinderen klein waren
CA0C6B85-966C-420B-896C-F3F8816EA02B
Toen Wilma Brouwer in April 2017 haar eigen Beatrix Potterquilt ontwierp, volgde ik haar op de voet. Eerst maakte ze de basis van stof mbv needleturn applique, en vervolgens maakte ze het figuurtje af met borduursteken, zo mooi, lief en fijntjes, puur genieten. 

En nou komt het mooie, ze gaat deze quilt ook bij Quiltshop Leur als workshop in twee delen geven, de eerste dag op 16 januari, de tweede workshopdag is drie weken later, op 6 februari  (klik hier voor meer info), en ik heb me gisteren samen met nog andere dames van onze Pickwickbee hiervoor opgegeven, er is nog plek voor meer deelnemers ☺️ We hebben er nou al zin in ? 

2 gedachten over “Beatrix Potter

 1. Truus

  Zo jammer dat het te ver weg is.
  Haar Beatrix Potter quilt is schitterend.
  Jammer dat Beatrix Potter niet meer leeft- zij zou het vast gewaardeerd hebben.
  Ben ook een grote fan van haar
  Gezellige zondag
  groetjes, Truus uit Drenthe

 2. Ineke

  Dat is zeker een super workshop, maar ik vind het toch te ver voor mij. Wie weet komt ze hier in de buurt deze workshop ook geven.

Reacties zijn gesloten.