bakken met regen en inspriratie

En terwijl hier de regen met bakken uit de lucht komt vallen, en de katten ondanks dit alles toch naar buiten wilden gaan, zit ik met vierkante ogen achter mijn pc.

Deze meneer is in Amerika de ultieme vrek en hij had wel wat zinnigs te vertellen. Jammer dat er geen ondertitels bij zijn, voor wie de taal niet zo machtig is. Ik kwam op dat filmpje via deze weblog Spaarblog , ik was op zoek naar info over hoeveel geld ouders spenderen aan hun net studerende kinderen. Huur, boekengeld en collegegeld is -wat ik links en rechts op heb gepikt- vrij normaal, beetje afhankelijk van de thuissituatie, de rest van de kosten van het leven moeten ze van de studiefinanciering betalen. Over een half jaar hebben we 2 spruiten op de universiteit, Tim gaat bedrijfseconomie studeren in Rotterdam.

Dit is veel leuker om achter de pc naar te kijken (leuk voor beginnende machinequilters),en als we allemaal heel goed oefenen, dan doen we het ook zoals deze meneer

wat ik zo leuk vind, is dat hij ook met teveel aan stof en plooitjes komt te zitten, en hij laat hier zien hoe hij het oplost:

keep on dreaming girls!☺

0 gedachten over “bakken met regen en inspriratie

  1. goof

    Bedankt voor de tip, heb ook 2 spruiten op de universiteit,… én 2 eindexamenkandidaten,…
    ;o)
    Getverderrie over ’n paar maanden ’n leeg huis,…