badkamerperikelen

Vanmiddag zijn we naar een andere showroom geweest om een andere badkamer uit te zoeken; de vorige badkamerzaak wilde geen zaken doen met mensen die ook nog elders offertes willen laten maken, heel gek, want je koopt toch ook niet een auto bij de eerste beste showroom, of een tv, je kijkt dan toch elders om te zien of het goedkopen/beter kan?

We hebben gevonden wat we wilden hebben, wel kregen we advies om in Utrecht in Villeroy & Boch showroom de verschillende whirlpools uit te proberen eer we overgingen tot de aankoop ervan; het is nogal een aanschaf en eenmaal gekocht zou het zonde zijn als je spijt kreeg. Hopelijk staan de whirlpools niet in de etalage ☺ Kijk, dit advies van uittesten kregen we niet in de vorige showroom, die man wilde gewoon verkopen.

Vanavond keek ik naar  BBC1 naar een natuurprogramma, en ze lieten je een kijkje nemen in verschillende nesten van wilde vogels, geweldig! Je kon in een nestje jonge uilen kijken, waar er om te beginnen 7 jonkies waren, maar door honger aten de grootste af en toe een klein broertje of zusje op tot er maar 3 over waren gebleven, triest he. Maar wel fascinerend om te zien.                         Nieuwsgierig geworden? Klik dan maar eens hier.

Romantische stemming? Nou, dan kan je hier een mooi liedje beluisteren en bekijken.

Duimen jullie morgen allemaal mee dat het in Roosendaal nog 1 dagje droog blijft? Morgen komen Jan de Bruin en zijn maten hierheen om de dode en aangetaste Leylandii’s er uit te halen, en op die plaats zetten ze dan een mooie schutting terug. Maar dan moet het wel droog zijn.

0 gedachten over “badkamerperikelen

  1. inge

    duim duim duim
    als jullie ons weer van gisteren krijgen dan blijft het droog (behalve de onweersbuien van ’s morgens vroeg)