azijnpisser

Omdat ik gistermiddag in de bocht bij huis bijna onderuit ging, besloot ik vanmiddag het blad daar weer weg te blazen, ’n uurtje leuk werk dus geen straf. Ik ben bijna bij de bocht, alles lekker de bosjes in blazend, komt er achter me een mevrouw op de fiets aan, dus ik stop even met blazen en stap opzij, om haar niet in de weg te staan. Zegt ze, bitsig kijkend: "Wat een tijdverspilling zeg!", en fietst verder, de bocht in. Wat heeft dat mens?

Jullie nemen het mij niet kwalijk dat ik leedvermaak had, toen ik ze daar -om een tegemoet komende auto te ontwijken aan de kant moest- rare capriolen zag maken om op de fiets te blijven. Oei, stroomde daar toch even warmer bloed door die kille adertjes? Ik heb die blaadjes in de bocht ook weg geblazen, want ik wens het niet iedereen toe om een onzalige smak te maken. 

0 gedachten over “azijnpisser

  1. Erna

    Wanneer ze toch kei hard onderuit was gegaan, zou ik haar na wel eerst gekeken te hebben of er niets ernstig aan de hand was kei hard hebben uitgelachen. Ja onze lieve heer heeft nu eenmaal rare kostgangers moet je maar denken.