affooooo

Vanmorgen en deel van de middag heb ik de blokken tot banen en de banen tot quilt gestikt, het knippen was een uitdaging, omdat ik vrij snel al last van mijn pols kreeg. Ik heb eerst een tijdje op de veranda zitten knippen, het was lekker buiten, vogels vlogen af en aan met bekken vol rupsjes -ons grasveld is er van vergeven, ze komen allemaal ski-divend van de bomen af.Photobucket en vanavond hebben Evelien en Suzanne het verder afgemaakt, ik blij ☺ Na eerst in de droger met 2 tennisballen om het ergste pluis af te kloppen snel foto’s gemaakt.

Hier de voorkant van de quilt Photobucket en even omdraaien voor de achterkant.. Photobucket ja, heel gevat is die man van mij ☺ zo is het beter te zien Photobucket

Morgen gaat hij in de wasmachine en daarna in de droger, x2. Niet vergeten om er kleurvangdoekjes bij te stoppen, want ik heb niks voorgewassen en ik heb een donkerbruin vermoeden dat de auberginekleurige stof zal afgeven, en dat zou zonde zijn van de frisse kleuren. De kleuren van deze foto zijn niet geheel naar waarheid, de flitser heeft de boel een beetje verwrongen; ik zal morgen bij daglicht wel een andere foto maken.

Toen ik vanmiddag even naar binnen liep om wat te drinken te halen zag ik Zipje op tafel liggen, lekker tegen mijn naaimachine aan. Photobucket Zo kan je goed zien dat hij flink aan de maat is, hij duwt bijna mijn naaimachine van tafel af. Om mijn snijmat te sparen heb ik een quilt op tafel gelegd en daar maakte Zipje dankbaar gebruik van, hard spinnend ging hij er gelijk op liggen.

Vanavond iets na 9 uur kwam Tim aan op station, zijn trip door Berlijn zat er op, vol van verhalen van al wat hij gezien had zat hij tussen de frietjes, frikadel en bamihap etend door te vertellen, met een half oog op de tv gericht, want de voorronde van het Eurovisie songfestival was bezig en af en toe kwam er een ‘geil wijf’ in beeld, zijn woorden, niet de mijne. Hij heeft het enorm naar zijn zin gehad, vooral het concentratiekamp had indruk op hem gemaakt.

0 gedachten over “affooooo

  1. miranda sol

    Hahaha, heerlijk die humor! Mijn ventje zou precies hetzelfde gedaan hebben overgens. Mag ik wel. Fijn dat Tim het zo naar zijn zin gehad heeft in Berlijn. Enne het water loopt me in de bek bij het lezen van jullie jaloers makende maaltijd. Hmmmm………. frikadellen, bamihapje(kwijl, kwijl). Enne leuke ragquilt trouwens. Moet ik ooit ook nog eens proberen.

  2. Jantine Urban

    Je quilt is schitterend geworden! Wat een lieve meiden om voor je te knippen, hoe heb je ze omgekocht? Trouwens, mijn DH zou precies hetzelfde doen ;-).