ADHD quiltje

Even vlak voor het sFruithapjelapen mijn fruithapje laten zien, de yoga-quilt in wording. Ik moet dus nog alle 24 delen aan elkaar stikken -dat hoop ik morgen af te krijgen- en dan in mijn kast duiken voor een lekker dikke tussenvulling. Ik zal er een rustgevende rand omheen zetten, ‘k zit aan rood te denken.

Van de resterende 4 blokken (dus 4 halve rode en 4 halve groene) wil ik een tas van maken waar ik de quilt in kan vervoeren. Om deze quilt nou groter te maken lijkt me niet handig, hij meet ongeveer 100x 130 cm, hij is om erop te liggen, niet er onder.

Als ik dit patroon ooit nog een keer gebruik, dan zou ik het kleine rode blokje groter maken, hij valt zodra het in elkaar gestikt is niet meer zo op.

0 gedachten over “ADHD quiltje

  1. Anita der

    Hij is gaaf Shirley, je zal hem in ieder geval nooit vergeten of kwijt raken, want iedereen weet dat hij van jou is,lol. Een handdoek wordt namelijk nog wel eens vergeten.

  2. inge

    wordt weer heel erg mooi, maar dat zijn we natuurlijk gewend van jou! echt heel tof! de collega-yoga-volgers zullen groen zien van jaloezie! 😉