Zipjezopje is jarig

Mijn weblog bestaat vandaag precies 6 jaar, Photobucket niet te geloven toch dat ik al zolang blog? Met bloggen ben ik begonnen omdat ik zoveel verhaaltjes vertelde over onze nieuwste katten Zipje en Zopje,Photobucket teveel off-topic voor de quiltlijst waar ik toen op zat; ik ben wel blij dat ik gehoor gaf aan de vraag om mijn verhalen elders te spuien.

Wat dachten jullie de laatste weken, dat ik niks blogde over quilterige bezigheden mijnerzijds, of dachten jullie niks? Kan hoor, ik verkeer ook vaak in dit stadium van zalige hoofdledigheid, zolang ik hierbij niemand hinder of in gevaar breng moet het kunnen, zo nu en dan.

Photobucket

We waren op vakantie en de verhaaltjes op mijn blog had ik automatisch laten publiceren (ik hield mijn hart vast dat web-log niet voortijdig ging veranderen, want dan was ik misschien alle blogjes die ingeprogrammeerd stonden kwijt).  We zijn 16 dagen aan de andere kant van de oceaan geweest, 6 dagen in Canada en 10 dagen in New York, ja, terwijl daar de ergste hittegolf ever gaande is. Wij kunnen zeggen dat we erbij waren, maar dan heb je ook alles gezegd, want man wat is dat afmattend! Tegen de 44ºC en met een hele hoge luchtvochtigheid, nog voordat je de straat uit bent, is je rug al kletsnat!

Tuurlijk heb ik megaveel foto's gemaakt, quilterige (van winkels enzo) en niet quilterige,  deze zal ik  morgen (of misschien nog wel vandaag) als slideshows laten zien, en er wat bij vertellen natuurlijk. Nou, vooruit, één leuke anekdote, om er alvast in te komen:

In Canada verbleven we in een stadje Niagara Falls (jaah van die watervallen) in een motel, waar we met z'n vijven op de begane grond 2 kamers naast elkaar hadden. Photobucket Heel fijn met airco, maar helaas ook met irritante vliegen, waarvan er eentje mij de halve nacht al had wakker gehouden. Ik zit dus in oorlogsmode op een stoel bij de deur in de motel kamer, en zie dat de irritante vlieg die me de hele morgen al heeft zitten klieren vlak bij de deur is. Dus ik zwaai de deur wagenwijd open in de hoop dat de vlieg naar buiten vliegt, en op datzelfde moment staat Perry in z'n blootje in de kamer, net vanonder de douche, een onderbroek uit de koffer te vissen.Photobucket Daar staat hij in het volle licht, met de deur open in de kijk voor iedereen bij het zwembad, naast het parkeerterrein bij de deur. Hij maakt een gek sprongetje, zwaait naar buiten en roept lachend: "haaaithere". Evelien, die op bed tegenover me zit, -ze kwam even kijken hoe ver we hier waren met aankleden- lacht zich rot. "Mama toch!". Kan wel zijn, maar die vlieg zijn we kwijt!

0 gedachten over “Zipjezopje is jarig

 1. Margreet

  Hoi Shirley
  gefeliciteerd met de verjaardag van je Blog en ik geniet nu al van je vakantie verhalen. Dus wij hebben voorpret van jou vakantie, is dat niet leuk hahahaha.
  Fijn dat je weer terug bent
  Groetjes Margreet

 2. Adrie Jansen

  Gefeliciteerd met de 6e verjaardag van je blog! Ik lees het met enorm veel plezier en zit vaak grinnikend achter de PC, je verhaaltjes zijn zéér beeldend en ook nu (verhaal Perry) zie ik het zo voor me! ;-))
  het plaatje erbij is ook weer heel goed gevonden.
  Ik kijk uit naar de foto’s van je vakantie, dat wordt weer genieten!

 3. Linda C

  Proficiat met de verjardag van je blog.
  Het is altijd plezant om hem (haar) te lezen.
  Je verhalen zie ik zo voor mijn ogen gebeuren.
  Ohharme die Perry ! Maar jij had tenminste geen last meer van die vlieg.
  Kustgroetjes,

 4. Else

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag, met een leuke nieuwe foto (lol) Ik kijk al uit naar de nieuwe belevenissen, het is goed begonnen. Fijne dag, knuffel Else

 5. Inge Slaats

  Proficiat met je blogverjaardag en ook Zipje en Zopje van harte en nog vele gezonde en avontuurlijke jaren! Gezellig dat je terug bent! Zo te lezen hebben jullie een toffe vakantie gehad, behalve die hitte dan. Pfff, dat is vast heel erg “not funny”! Het eerste verhaal is al superlollig, kan me er wel iets bij voorstellen…….

  Groetjes,
  Inge

 6. Els

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! En de temeratuur met hoge luchtvochtigheid hadden wij ook in Turkije, een voordeel was we mochten veel drinken hihihi…

 7. Gert

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag, en welkom terug. Ik ben erg benieuwd naar je reisverhalen, en natuurlijk helemaal naar je ervaringen in New York.

 8. Renske

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Leuk dat verhaaltje over de vlieg en Perry. LOL Ik ben benieuwd naar de foto’s die nog komen. Jammer dat jullie ‘het geluk’ hadden om een hittegolf mee te maken aan de overkant van de oceaan. 😉

 9. Erica

  Gefeliciteerd met je 6e blogverjaardag! Ben heel benieuwd naar de rest van je vakantieverhalen, het eerste was al erg leuk LOL!

 10. Ansje

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Ik ben een zeer trouwe lezer van je gezellige beeldende geschreven stukjes. Vaak ben ik aan het schaterlachen..moet je bijna kunenn horen. Perry ik zijn niksie voor de open deur :-)!
  Groetjes Ansje en ga zo door….!
  p.s. Je zou een boek uit kunnen geven van je blogverhaaltjes??? Succes verzekerd!

 11. Chris

  Nog gefeliciteerd Shirley. Wat een tijd zeg, 6 jaar. Ik zit op de helft en dat vind ik al lang.
  Twee jaar terug waren Chago en ik ook in Niagara Falls in een hotelletje. Oh wat heb ik genoten. Ook een trip Canada in gemaakt en daar mijn droomhuis gevonden: My Blue Heaven!!! Geweldig. Ik ga nu gauw naar je volgende logje.

 12. Anne Claudine

  Hoi Shirley,
  Je zesde blogverjaardag alweer. Gefeliciteerd!
  Enne, wat betreft de kleine kittens…… nee, ik heb er geen een mee gesmokkeld al was de verleiding erg groot (smelt, smelt….)