wel of geen foto’s maken

Morgen ga ik even naar de handwerkbeurs in Rotterdam, waar ook een quilttentoonstelling is van een quiltster en van een groep quiltsters; ik neem de digi mee voor het geval ik iets moois zie waar ik thuis op mijn gemak nog naar wil kijken -want je leert er altijd wat van- of om aan iemand te kunnen laten zien.Flash

Waar ik me aan stoor is de tendens dat je bij quilttentoonstellingen steeds vaker meemaakt dat je geen foto’s mag maken om op internet in je foto-album te zetten, of op een weblog of zo. Als je niet wilt dat er foto’s van je quilt de wereld rond gaan, dan moet je ze niet op een tentoonstelling showen, dan moet je ze gewoon lekker thuis in de kast laten liggen. Je showt je quilt toch omdat je wilt dat anderen er naar kunnen kijken? Zijn quilters of de organisatie bang dat er kopietjes van gemaakt worden? Dat zal toch wel gebeuren, er lopen zat dames rond met een notitieblokje, en dat is echt niet om alleen een naam op te schrijven.

Zie het als een groot compliment dat er foto’s van gemaakt worden, toch?

0 gedachten over “wel of geen foto’s maken

  1. Adrie Jansen

    Dat ben ik helemaal met je eens Shirley! Stel je voor dat je allemaal de quilts die je op de foto zet, gaat maken!;-))
    Ten eerste , vaak maak je een foto om het thuis nog eens beter te bekijken én omdat je onder de indruk bent, maar om het klakkeloos na te maken…………????
    Verkeerde ideeén van de maaksters.