weer een feestje

Vandaag zijn we 19 jaar getrouwd! ’t Was bewolkt met het maken van de foto’s, maar niet koud of zo, ideaal weer dus. Ik wist toen net dat ik een paar weken zwanger was, en dat gaf de dag toch wel een extra goud randje. En mijn vriendin die als getuige aanwezig was, was ook zwanger, een paar weken langer, en die glunderde ook al zo.

Photobucketdit is de enige foto die ik zo snel kan vinden, rechts boven zie je onze trouwfoto.

19 Jaar, wat een tijd he, en het is zo snel gegaan, onvoorstelbaar! We hebben het gisteravond (in Amsterdam) al met een etentje gevierd met ons vijven, het voelt raar om het zonder onze oudste te vieren vandaag, maar die heeft het nu zo naar haar zin met uitgaan met de groep medestudenten, dat deze wetenschap het gemis verzacht.

Weet je, ik zal onder de mensen die vandaag reageren op mijn blog een hele leuke telescopische magneet verloten. Ook leuk voor degene die mijn vorige verloting hebben gemist.

Photobucket

0 gedachten over “weer een feestje

 1. Mamma

  Gefeliciteerd en nog heel veel gelukkige en gezonde jaren met allen die je lief zijn’n heel fijne dag

 2. Erika

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik wens jullie nog vele gelukkige en gezonde jaren samen.

 3. Annelies

  Gefeliciteerd, 19 jaar wat een tijd alweer en het gaat inderdaad snel (ervaring, al weer 25 jaar geweest in mei) Wij hebben er wel iets langer over gedaan voor er kinderen waren. Onze tweeling is al weer bijna 6. Een hele fijne dag vandaag en op naar de 25!

  Annelies

 4. margot

  Gefeliciteerd !
  Op naar het 25 jarig huwelijksfeest !!
  Plezierige , stralende dag vandaag !!

 5. Mieke

  Van harte gefeliciteerd met jullie 19de huwelijksverjaardag !

  Volgende maand zijn wij ook al weer 25 jaar getrouwd, de tijd gaat snel !

  Maak er nog een mooie dag van en geniet !

  Groetjes

  Mieke

 6. Marlies

  Hartelijk gelukgewenst met deze dag Shirley en Perry en ik wens jullie nog heeeeeeel veel mooie jaren erbij met Evelien Suzanne en Tim!!!!!!

  Marlies

 7. Rens

  Van harte gefeliciteerd met jullie 19de huwelijk verjaardag. Nog vele jaren in goede gezondheid.

  Rens

 8. Tineke

  Van harte gefeliciteerd met je 19e trouwdag! Wil je de felicitaties ook overbrengen aan je echtgenoot? Ik wens jullie allebei nog heel veel goede en liefdevolle jaren…

 9. Supergoof

  Proficiat!
  Dat er nog maar veel waardevolle jaren mogen komen!
  Jij liep waarschijnlijk iets makkelijker op je trouwdag dan ik,… ik was hoogzwanger!
  En zat inderdaad bomvol geluk!
  ;o)

 10. Erica

  Gefeliciteerd Shirley, natuurlijk vooral aan je echtgenoot, dat die ’t al zooooooooooooo lang met je volhoudt LOL! Gewoon 19 jaar erbij hè, minstens!

 11. Inge Slaats

  Het stond in mijn agenda!!!! Bij deze dus:

  VAN HARTE GEFELICITEERD! en doe er nog maar heel veel jaartjes bij, je kan nog lang niet tippen aan mij hoor, ik ben in november 39 (!) jaar getrouwd, tja…..betekent ook dat ik jááááren ouder ben dan jij, hihi……
  Voor Perry ook felicitaties, tenslotte ben je niet in je uppie zo veel jaar getrouwd LOL
  Fijne rest van de dag nog hè!

 12. jitske

  Hallo Shirley en Perry gefeliciteerd met deze 19 jaar ik hoop dat er nog vele mogen volgen.
  groetjes Jitske

 13. Jantine Urban

  Ook al is het al de volgende ochtend, toch nog gefeliciteerd! Ik vroeg me alleen af hoe je met z’n vijven kunt zijn als Evelien er niet bij is. Fijn om te horen dat ze het zo naar haar zin heeft!