Wat nu

Onze oudste dochter Evelien kwam dit weekend en bleef logeren, altijd gezellig, lekker kroelen, uit eten gaan, genieten en bijpraten. We hadden kletskoppen bij de koffie, zo’n pakje gaat als we niet opletten achter elkaar op, en al knabbelend vroegen we ons af wat er in zat. Snel het recept hier bij Laura’s bakery opgezocht, en het is dat ik geen amandelen in huis had, want anders had ik zo een lading gemaakt, ook al hadden we ook nog een pruimentaart om van te snoepen ?
17CE1F92-A06D-4189-8B7F-7624166F8C3B foto is de cake van vorige week
Evelien wilde voor het avondeten thuis (in Amsterdam) zijn, morgen begon weer een drukke werkweek en dan is het fijn als je ‘s avonds nog kan ontspannen, leerstof nakijken en op tijd naar bed kan gaan. DH bracht ze naar het station en ik ging toen weer naar de naaikamer om verder te naaien aan mijn aubergine kleurige bh; het pico elastiek dat erbij hoorde was futloos, gelukkig had ik nog genoeg oud roze elastiek en kreeg ik de bh nog dezelfde avond af, tot vreugde van DH die hem weer mocht keuren.
24919065-EE72-4F1F-8769-08E8ABE6C75D
Jaja, ik heb er zelfs een strikje op genaaid
44B8C788-F480-4A4C-8DA0-D8D49D7ABD6F
Hij zit prima, alleen ontdekte ik met het dragen dat de beugels met hun puntjes tegen mijn sternum aan drukken, ik denk dat ik een verkeerde maat/vorm van beugel er in heb gedaan, dit verklaart ook wel waarom er nog ruimte over was in de beugelband toen de beugels er in zaten. Gelukkig is dit makkelijk te verhelpen, ik zal op internet kijken hoe ik eigenlijk moet bepalen wat de juiste beugel voor mij is, want ook hierbij is het meer geluk dan wijsheid dat de vorige bh’s goed zitten. Niet gehinderd door enige kennis dapper ga ik verder met bh’s maken, ben benieuwd welke kleur het nu gaat worden, blauw of wit of knalrood ?.

3 gedachten over “Wat nu

 1. Jeanette de Vries

  Wat heerlijk dat je ze zelf kunt maken en kunt kiezen welk kleurtje het weer gaat worden.
  Chapeau hoor, ze zien er geweldig uit.
  Ik zit op het ogenblik in Frankrijk, in de baai van de Somme. Gigantisch waddengebied. Hoop vandaag zeehonden te spotten. Heerlijk dat nazomerweertje in Nederland en Frankrijk.

 2. Ria

  Als Marlies Dekkers deze bh,s ziet dan ziet ze een concurrent in jou!!! Ze zijn echt prachtig Shirley!

  s

Reacties zijn gesloten.