Vooruit dan maar

Toen ik deze quilt bij Cluck Cluck Sew   zag, was ik verkocht! Ik had al ruim een jaar -als het niet meer is- twee pakketten voorgesneden stof in de kast liggen, 40 stroken per pakket waaronder een paar hele lichte die ik niet kan gebruiken, en ik heb 2 stroken per blok nodig. Dus moet ik er nog een paar bij zoeken uit de kast wil ik 42 blokken kunnen maken die nodig zijn voor ons bed.
7E985F70-31FC-447E-B752-404CDF17E973
Niks “eerst iets afmaken voordat ik aan iets nieuws begin”, maar pluk de dag! Het strijken en daarna snijden van de vele witte vierkanten en vierkantjes koste me een middag, en voor het slapen had ik al twee blokken af (ze zijn 14”),
DDF447D5-29F0-4999-B813-78625D15326A
en ze ruiken het echt he, verse quiltblokken ☺ nog 40 te gaan. Arya bewaakt de boel, zodat Zopje er niet weer bovenop gaat zitten. 
33249E17-4617-4A22-8EC3-3D19BDCDCEA1
Het tempo ligt niet zo hoog, in tegenstelling tot de buitentemperatuur, maar als ik nou elke dag een stuk of 6 maak, dat zou toch mooi zijn. Zodra de blokken allemaal af zijn zal ik bekijken of ik die hele lichte stof er in laat zitten, ik heb de allerlichtste stroken er al uitgelaten omdat deze wegvielen tegen de witte sashing.

4 gedachten over “Vooruit dan maar

 1. Truus

  Wat een leuk patroon!
  Komen er nog sashings tussen de blokken?
  Succes met de 6 blokken vandaag
  groetjes, Truus uit Drenthe

 2. Renske

  Dat wordt een mooie quilt. Heb je geen airco in huis? Dan zou je zonder al te veel warmte probleem lekker door kunnen gaan.

 3. Jeanette de vries

  Leuk, modern patroon. Dat ‘ vooruit dan maar’ klinkt bijna als een straf!, maar niet heus.
  Succes ermee. We zullen ongetwijfeld binnen no time resultaat zien.

Reacties zijn gesloten.