verlichting

V1  Het was vanmorgen alweer vroeg opstaan, de elektro-boy (eboy) zou om 8 uur op de stoep staan om de tuinverlichting te plaatsen en er moest verder gewerkt worden aan het huisje, nu het nog droog was. Om half 11 werden de kwasten ter handen genomen en na instructies her en der en drinken aan eboy te hebben gegeven kon ik met een gerust hart even naar Janny rijden. B1

"Lekker lapjes aaien" zei Perry, maar daar had ik helemaal geen tijd voor, ik had tussenvulling voor de weefquilt nodig en wilde snel thuis zijn om de boel in de gaten te houden. Ik ben hard geweest voor mezelf, in mijn ooghoek zag ik een stapel schitterende oranje en gele rollen liggen, ooooh daar had ik de vorige keer al overheen mogen kwijlen. Maar goed, even focussen op wat ik moest doen, anders kwam ik ’s middags blut aan in Essen en daar kan je niet pinnen terwijl ik wel Waldcornmeel nodig had.

V2

Om half 2 was alles klaar, het verven van beide huisjes -viel me niet tegen- én de verlichting, hier is 1 paal te zien en zo staan er nog 9 verspreid door de tuin. Er schijnt een lampje van onderaf naar boven tegen een kapje aan en het licht schijnt dan ook langs de metalen spiraal die dan mooi oplicht. Uitleg kon korter, maar dit is toch gezelliger? Eboy komt over een paar weken weer langs om de rest van de verlichting (tegen huis en tuinhuisjes) te plaatsen, ook wilt hij de stopcontactdozen in huis vervangen; er zijn er een paar die lam zijn, als je er een stekker in stopt, dan valt deze er vanzelf weer bijna uit.

Na een snelle hap die het avondeten moet voorstellen ga ik weer zwarte stroken snijden; ik heb gelukkig nog  een restje zwart over van Webfabrics ,  ik wil nog een rand om het weefding stikken voordat ik ga sandwichen. Kan snel gedaan zijn.

0 gedachten over “verlichting

  1. laura Hettich

    Mooie lampen hoor en LOL om die stuurlui. Wat zit witje daar mooi tussen de blommen, lijkt wel een betonnen beeld. Groetjes