verkocht

Ik leek wel een handelaar vandaag; ik had één van de 5 airco’s uit ons oude huis op Marktplaats te koop gezet, en gisteren mailde er iemand die serieus geinterresseerd was. Airco_3 Ze zouden vanmorgen komen kijken en kopen,en toen ze er waren zagen ze de andere airco’s ook in de woonkamer staan en hadden hier ook wel oren naar, 4 stuks konden ze heel goed gebruiken.  Als ze ze alle vier wilden kopen deed ik wel 5 euro van de stukprijs af (zo besproken met het thuisfront), en daarmee gingen ze accoord. Ondanks dat het grote dingen waren pasten ze in hun auto en weg waren ze. Ik wist niet wat me was overkomen, zo vlot verkocht! En zulke vriendelijke mensen, leuk hoor.

En toen ik in de auto zat op weg naar huis belde de koopster, met de vraag hoeveel we voor de andere (grote zwarte) airco vroegen die er nog stond. Een dik uur later was ook die verdwenen, ze gaan het in huis lekker koel hebben deze zomer ☺en wij zijn er van af.

T9 Nu het huis nog, helaas gaat dit niet zo makkelijk. Of moet ik hem ook op Marktplaats zetten? Tegen een zacht prijsje….

0 gedachten over “verkocht