verder naaien

Eindelijk ligt er weer wat quilterigs in de vorm van een top en blokjes op de grond waar ik morgen verder mee wil gaan; het ligt op de grond omdat ik zo een beter zicht had op maat, heb ik genoeg of moet er nog meer bij. Zopje ging zich er mee bemoeien, dook er middenin en draaide heel fel kijkend met zijn lijf doorheen, even een korte pauze nemend om de haren weer glad te poetsen om vervolgens nog een rondje te maken met de achterpoten.Stroken De reden dat het nog wel meevalt met de reorganisatie is omdat de koelkastdeur open ging; Zopje heeft weer rosbief geroken en geproeft afgelopen zondag en dan duurt het weer een paar dagen eer hij niet meer op de koelkastdeur reageert.

Mijn moeder is ook met de Garden Journal bezigH1 (foto van vorige  maand), en was al bezig met de patchworkblokjes van bloemenstofjes rondom te stikken; het viel vreselijk tegen, de stoffen trokken zo de aandacht van de stitcheries dat ze niet meer opvielen en dus heeft ze alle patches verwijderd en heeft ze een zalige dag stofverven er op zitten. Ze gaat de kleuren van de borduurgarens proberen te benaderen, om meer een evenwichtig geheel te krijgen. Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat.

0 gedachten over “verder naaien

 1. Sonnja

  Hallo Shirley,

  Ik heb van je stofjes Beertjes gemaakt, je kan ze zien op de web-log van Beertje Zonn.
  Beertje 1000 wordt ook van jou stof gemaakt
  Groetjes,
  Sonnja & Beertje Zonn

 2. Guute

  Drukke tijden! ’t Wordt een vrolijke quilt. En ik ben even benieuwd als jij naar het resultaat van de gardener’s journal.

 3. Ingrid

  Je moeder kan zo vreselijk goed stoffen verven, de juiste kleuren kunnen haar niet mislukken !!.. de stitcheries zijn heel erg mooi. !!!
  Hier liggen de stroken al als top in de kast… nu nog een onderlap en vulling !!