Vaderdag

De kinderen kwamen om 10 uur onze slaapkamer in met een dienblad vol eten en nog een bord met daarop brood voor Perry, en ze zongen het lied van deze mannen zelf, omdat ze het cd’tje nergens hadden kunnen vinden:

Dit liedje draait Perry altijd op moederdag voor me ☺ Enfin, het dienblad werd op bed gezet en na knuffels en zoenen verdwenen ze weer uit onze kamer, omdat ze de cadeautjes nog moesten inpakken! Dit waren ze gisteravond- toen wij naar een personeelsfeestje moesten- helemaal vergeten. Perry -die zelden ontbijt- zat te puffen en te zuchten met het eten, ik had er wel lol in; er zat zelfs een glas Bayley’s bij, en plakjes droge worst, een mars en een stuk witte chocolade, scrambled eggs, beschuit met hagelslag en 2 dikke bruine boterhammen. Ga d’r maar aanstaan!

Omdat de oudste 2 moesten leren voor de proefwerken ( vanaf morgen) waren we maar kort bij mijn ouders, maar lang genoeg om te kletsen, te snoepen, planten bewonderen en muziek te luisteren. Broer had 11 mini (quilt) wisselhuisjesSue  gemaakt voor me en met dat én tassen vol stekjes en rabarber, sla en borduurgaren reden we rond half 5 weer naar huis. ’t Wordt weer een gekke en drukke week, vooral omdat Suusje dinsdag jarig is.

0 gedachten over “Vaderdag

  1. Guute

    Vadertjesdag is hier al een tijdje gepasseerd. Mooie nieuwe look van je weblog: vooral je banner en dan die kattenklok zijn subliem.