Uitdelen en incasseren

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RiJmkc6wXUA&w=420&h=315]
Ter gelegenheid van het jubileum kregen we van Katrien C allemaal een allerliefst doosje met een klosje garen, en het hoesje om dit doosje was zo leuk gemaakt!
IMG_5758 IMG_5759 IMG_5760
Hetzelfde handige doosje kregen we allemaal ook in een wat andere vorm op de zaterdagavond(?) na het eten, we werden zwaar verwend.
Voordat de eerste dames de benen zouden nemen maakte de DH van Sarah met mijn digi groepsfoto’s, het valt nog niet mee om zo’n groepje ongeregeld goed op de foto te krijgen, de wind was best wel fris zo in de schaduw
IMG_6012 IMG_6017
als je maar genoeg foto’s maakt, staat iedereen wel ergens goed er op. Alleen jammer dat dit niet op een en dezelfde foto is, deze keer. Pas als Judith weg loopt (ze kijkt rechts in beeld nog even om) komt het gezicht van Katrien goed in beeld. En ja, op dat moment trekken velen een gek gezicht.
Toen bij ons zondagmiddag half vier de batterijtjes ver leeg waren, laadde ik de auto vol en namen we afscheid; voor een paar dames moesten we nog veel moeite doen ook om ze af te kunnen zoenen, helemaal daar achter in het veld, helling af.
IMG_1919 IMG_1923 IMG_1925
en een anderhalf uur later zaten we na een vrij vlotjes verlopen rit al aan de cappuccino/koffie, in het zonnetje bij mijn ouders, het was zowaar warmer dan tegen de Franse grens aan in Nieuwkerke!
IMG_1927 IMG_1929
Een uur later was ik ook thuis, helemaal gaar maar o zo gelukkig, man en zoon maakten de auto leeg en brachten naar boven wat naar boven moest; dit is mijn ‘buit’, de grote snijmat kreeg ik van mijn moeder, die had ze over, heerlijk!
IMG_1932 IMG_1933
Het bloemerige lapje hieronder in beeld had ik vrijdag gekocht in Harelbeke, hopend dat het heel mooi zou staan in mijn Love Entwinened, maar helaas, het is een compleet andere steil en kleur.
IMG_1934
Het quiltweekend is zo snel voorbij gegaan, je kijkt er bijna een jaar lang verlangend naar uit, en het is voorbij in een zucht.      Zucht.   Met veel dank aan Katrien voor het organiseren, Filip, DH van Inge, voor het koken, samen met zijn lieftallige assistente Sarah, dochter van Katrien.   Wil je de foto’s bekijken in mijn album, klik dan maar hier

Nu is het weer een jaar wachten op het volgende Belgische quiltweekend, gelukkig wordt het jaar door midden gebroken met het Dotten quiltweekend in Maart.  We kunnen er weer even tegenaan, helemaal opgeladen en bij gekletst.
 photo valentijn.gif

0 gedachten over “Uitdelen en incasseren

 1. Truus

  Dat lijkt me een heerlijk en druk weekend met veel genieten en indrukken.
  En ook nog leuke cadeautjes! De uilen en dat doosje vind ik enig.
  Bedankt voor het mee laten genieten.
  gezellige avond
  groetjes,Truus uit Drenthe